Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Kurban’dan konferans

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi Hasta-Hekim Sağlık Çalışanı Diyalog Problemleri Konferansı Kaymakamlık Toplantı Salonunda Başhekim Uzm. Dr. Adil Kurban tarafından gerçekleşti.

1 Haziran 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.901 kez okunmuştur

Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Kurban’dan konferans
Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Kurban’dan konferans
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi tarafından hasta hekim sağlık çalışanı diyalog problemleri ile ilgili konferans Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşti. Başhekim Uzm.Dr. Adil Kurban, Başhemşire Filiz Altıntaş ve Acil Sorumlu hekimi Dr. Hasan Cemil Kılıç Kandıra Merkez ve köy Muhtarları yanı sıra Kandıra Halkından çok sayıda vatandaşta katıldı. Toplantıda son zamanlarda artan hasta-hekim-sağlık çalışanı problemlerinden bahsedildi.
Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban katılımcılara 2 saati aşkın diyalog bozukluğunun ve yanlış anlamaların nedenlerini, insanların sağlık çalışanına bakış açısında olan yanlışlıkları, sağlık hizmeti kalitesinin son yıllarda ne ölçüde arttığı gibi konuları ele aldı. Hastanede yaşanan olaylardan örnekler veren Başhekim Kurban toplantıda, sağlık çalışanının ne denli özveri ile çalıştığı ve bazen bir teşekkür bile alamadıkları anlatıldı.
Toplantıya katılan vatandaşların sorularına açıklık getirerek diyalog eksikliğinden oluştuğunu vurguladı. Toplantı katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken Başhekim Uzm. Dr. Adil Kurban, Başhemşire Filiz Altıntaş ve Acil Sorumlu Hekimi Dr. Hasan Cemil Kılıç’a verdikleri bilgilerinden ötürü teşekkür ettiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑