Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet'e iki yeni makine

Kandıra Devlet Hastanesi'ne, EMG makinesinin ardından teknolojinin en son gelişen makinelerinden EEG ve 4 boyutlu renkli Doppler alındı

11 Mayıs 2009 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.826 kez okunmuştur

Kandıra Devlet'e iki yeni makine
Kandıra Devlet'e iki yeni makine

Kandıra Devlet Hastanesi’ne, EMG makinesinin ardından teknolojinin en son gelişen makinelerinden EEG ve 4 boyutlu renkli Doppler alındı

 

Her geçen gün hızla gelişen Kandıra Devlet Hastanesi, EMG makinesinin ardından teknolojinin en son makinelerden EEG  (Elektro encephalo Grafi) ve 4 boyutlu renkli Doppler aldı. EEG makinesi , nöbet geçiren çocuk ve diğer yaşlılardaki hastaların tedavi öncesi ve tedavi sonrasında yapılması gereken tetkik ve tahlillerin yapılması sağlanıyor.

 

Genellikle Sara gibi nöbet geçirmeyi saylayan hastalıkların tetkik ve tahlillerinin yapılması sağlayan makine Kandıra Devlet Hastanesi’ne kazandırıldı. Bu şekilde tedavi öncesi ve sonrasında tahliller Kandıra’da yapılıyor. Bu tahlillerin yapılması için başka hastaneye giderek vakit geçirmesini de engelleyerek anında müdahale yapılır.

 

Kandıra Devlet Hastanesine alınan bir diğer makine ise hastanın bakıldığı bölgedeki en ince damarları bile bulabilecek kadar gelişmiş bir makine 4 boyutlu Renkli Doppler makinesi hastanın bakıldığı bölgedeki rahatsızlıkları en ince ayrıntısına kadar görerek teşhis koymak için yardımcı olur. 4 boyutlu renkli doppler,hastanın bakıldığı bölgedeki rahatsızlıkların en ince ayrıntısına kadar görülür.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑