Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet’e 1 uzman, 4 pratisyen atandı

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne bir radyoloji uzmanı ve 4 pratisyen atandı. Radyoloji Bölümü’ne atanan Uzm. Dr. Özdeş Mahmutoğlu’nun göreve başlamadan tayinini istemesi ise vatandaşın sevincini kursağında bıraktı.

1 Ekim 2014 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.965 kez okunmuştur

Kandıra Devlet’e 1 uzman, 4 pratisyen atandı
Kandıra Devlet’e 1 uzman, 4 pratisyen atandı
M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde bir türlü doktor açığı giderilemiyor. Önceki günlerde ilçemize 1 uzman doktor ve 4 pratisyen atanmıştı. Pratisyen olarak Buşra Eybek, Hakan Korucuoğlu, Melis Akpınar ve Melike Bektaş atanırken, hastanenin en önemli doktor açıklarından biri olan Radyoloji Bölümü’ne Uzm. Dr. Özdeş Mahmutoğlu atanmıştı. Özdeşoğlu’nun göreve başlamadan eş durumundan tayinini istemesiyle bu bölüm yine doktorsuz kaldı. Öte yandan doktor açığı olan Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümü bir yılı aşkın geçici görevlendirmeyle sürüyor.
ÇALIŞMALARI HIZLANDIRDI Bir süre önce M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne atanan Uzm. Dr. Ahmet Bilal Genç’in kısa sürede hastaneye hakim olmasıyla birlikte eksiklikleri bir bir gidermeye başladı. Çalışmaları Kandıra halkı tarafından takdir edilen Başhekim Genç, doktor açığını gidermek için şimdilerde tüm bürokrasilerin kapılarını çalıyor. Eksik branşların kısa sürede giderilmesi için çalışmalarını hızlandıran Genç, hastane personeli ve hastalarının huzuru için gece gündüz çalışıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑