Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’daki çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek

Kandıra’da iki kişinin öldürüldüğü olayla ilgili davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, dinlenmeyen tanıkların ifadelerinin alınması için mahkemeyi 3 Mart’a erteledi.

20 Ocak 2015 Saat: 19:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.356 kez okunmuştur

Kandıra’daki çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek
Kandıra’daki çifte cinayet davasında tanıklar dinlenecek
Geçtiğimiz ağustos ayında Hüseyin Şenel (35) ve Özgün Aslan (33), Kandıra Pembe Kayalar mevkiinde arabada silahla kurşunlanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Cinayetin ardından olayın faili olarak G.A. ve F.Y. yakalanmıştı. Görülen davada mahkeme heyeti; tanıkların ifadelerinin alınmasına ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek davayı 3 Mart tarihine erteledi.
BERAAT REDDEDİLDİ Duruşmada yargılanan sanıklardan G.A. beraatını talep ederken, F.Y. da avukatının istifa etmesi sonucunda Baro’dan avukat talep etti. G.A.’nın avukatı Onur Yılmaz söz alarak, “Müvekkilim olaya karışmadığını beyan etmiştir. Olayı gerçekleştirdiğini belirten F.Y. ile G.A.’nın ifadeleri de tutarlıdır. Müvekkilimin tutukluk halinin önlem amacıyla olduğunu düşünerek tahliyesini talep ediyorum” dedi. TANIKLAR DİNLENECEK F.Y.’ın avukat istemini kabul eden hakim, G.A.’nın avukatının tahliye talebini ise reddetti. Duruşmaya gelen, cinayet anıyla aynı saatlerde olay yerinden geçen Şenol U. ile olaya müdahale eden 112 sağlık görevlilerinin tanık olarak dinlendiği davada mahkeme heyeti, dinlenemeyen tanıkların ifadelerinin alınması amacıyla duruşmayı 3 Mart tarihine erteledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑