Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da yangın

Kandıra Akçaova Köyü’nde ormanlık alana çok yakın makilik alanda çıkan yangın rüzgarında etkisi ile ormana doğru ilerledi. İstanbul itfaiyesinin de yardım ettiği alevler ormana bir kilometre kala durdurulabildi

12 Ağustos 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.939 kez okunmuştur

Kandıra'da yangın
Kandıra'da yangın
Kandıra Akçaova Köyü`nde bulunan makilik bir alanda henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. Köylüler tarafından kontrol altına alınamayan alevler rüzgarında etkisi ile bütün makilik alanı. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı`na bağlı itfaiye ekipleri ve orman arasözleri de yangını kontrol altına almaya çalıştı. Su tankı taşıyan 10 kadar traktörün de yardım ettiği yangında alevler kontrol altına alınamadı.
4 DÖNÜM KÜL OLDU Sınır olarak yakın olan İstanbul Ağva İtfaiyesi`nin de orman arasözlerinin yardım için yardıma geldiği yangın bir saat boyunca kontrol altına alınmaya çalışıldı. İtfaiye araçlarının yangın alanına ulaşımda zorluk çektiği de öğrenilirken, rüzgarın da etkisi ile ormanlık alana doğru ilerleyen alevler yapılan çalışmalar sonucu durdurulabildi. Ormanlık alana bir kilometre kala durdurulan alevler Kocaeli ve İstanbul itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmaları sonrasında söndürülebildi. Çıkan yangında 4 dönüm makilik alan kül olurken, alevlerin ormana sıçramaması ise derin bir nefes aldırdı. İtfaiye ekiplerinin yangın hakkında soruşturma başlattıkları öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑