Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra;da Yakalanan Hırsız Tutuklandı

Kandıra Çarşamba Pazarı;nda devriye gezen polislerin davranışlarından şüphelenip gözaltına aldığı kişilerden Osman Dilek hırsızlıktan arandığı için tutuklandı. Karakola g...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.627 kez okunmuştur

Kandıra;da Yakalanan Hırsız Tutuklandı
Kandıra;da Yakalanan Hırsız Tutuklandı

Kandıra Çarşamba Pazarı’nda devriye gezen polislerin davranışlarından şüphelenip gözaltına aldığı kişilerden Osman Dilek hırsızlıktan arandığı için tutuklandı. Karakola götürülen şüphelilerden serbest kalan Ş.u ve E.Ö’nün 33 kez hırsızlıktan sabıkaları olduğu anlaşıldı. D.A ve M.Ö’nun ise 18 yaş altında olduğu bunlarında hırsızlıktan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

            

    Kandıra’da Polis Ekipleri Hırsızlara Nefes Aldırmıyor

 Kandıra Çarşamba Pazarı alanında devriye gezen polis ekipleri davranışlardan şüphelendikleri 5 kişiyi gözaltına aldı. Çok sayıda hırsızlıktan sabıkası olan gurubun içinden hırsızlık suçundan aranan bir kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

                      

     Kandıra polisi özellikle yoğun kalabalığın olduğu Çarşamba pazarı alanında denetimlerine aralıksız devam ederek vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyor. Önceki gün yine Çarşamba pazarı alanında devriye gezen polis ekipleri davranışlarından şüphelendikleri 5 kişilik gurubu gözaltına aldı. 34 FF 4164 plakalı Hyundai markalı otomobile Konya’dan geldikleri öğrenilen gurup ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken Eskişehir’de gerçekleştirilen bir hırsızlık olayından dolayı aranan Osman Dilek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İfadeleri alınmak üzere karakola götürülen şüphelilerden serbest kalan Ş.U ve E.Ö’nün 33 kez hırsızlıktan sabıkaları olduğu anlaşıldı. D.A ve M.Ö’nün ise 18 yaş altında olduğu bunlarında hırsızlıktan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Osman Dilek ise hırsızlıktan arandığı ortaya çıkınca ceza evine gönderildi. Dilek’in 10 kez hırsızlıktan sabıkalı olduğu da alınan bilgiler arasında.   

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑