Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra da Üç Araç Birbirine Girdi; 2 Ölü

Kandıra’da meydana gelen trafik kazasında üç araç birbirine girdi. Kazada; baba Murat Ekşi ve 3 yaşındaki minik kızı Elvan yaşamını yitirdi. Murat Ekşi’nin doğum gününde yaşamını yitirdiği öğrenildi

7 Kasım 2012 Saat: 20:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 28.818 kez okunmuştur

Kandıra da Üç Araç Birbirine Girdi; 2 Ölü
Kandıra da Üç Araç Birbirine Girdi; 2 Ölü

İzmit-Kandıra yolu Kocabayramlar mevkiinde dün akşam yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda üç araç birbirine girdi, kazada iki kişi yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre; İzmit’ten Kandıra Kefken istikametine gitmekte olan Murat Ekşi (34) yönetimindeki 26 KL 480 plakalı otomobil, yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce karşı istikametten gelmekte olan Emine Candan yönetimindeki 41 EC 138 plakalı otomobile, ardından da yine karşı istikametten gelmekte olan Mesut Ateş yönetimindeki 54 PH 556 plakalı kamyonete çarptı.
ANNE, AĞIR YARALANDI Kamyonet ise çarpmanın etkisiyle Murat Ekşi’nin kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kamyonetin altında kalan araç paramparça olurken araçta bulunan sürücü Murat Ekşi ile 3 yaşındaki kızı Elvan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Murat Ekşi’nin eşi Emine Ekşi ise ağır yaralandı. Çevredeki sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri araçtan sıkışan Emine Ekşi’yi uzun süren uğraşlar sonucu araçtan çıkararak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk etti. Emine Ekşi’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜ Ekşi ailesinin, dördüncü sınıfa giden diğer kızları Hilal Ekşi’yi babaannesine bırakarak bir hafta önce bademciğine kalem batan ve tedavi edilen 3 yaşındaki kızları Elvan’ı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kontrole götürdükleri ve kazayı da dönüş yolunda geçirdikleri öğrenildi. Bir hafta önce ölümün eşiğinden dönen Elvan’ı ecel, bir hafta sonra babasıyla birlikte yakaladı. Öte yandan MHP Kefken köy temsilciliği görevini yürüten ve Kefken’de faaliyet gösteren Ekşioğlu Lokantası’nın sahibi olan Murat Ekşi’nin doğum gününde yaşamını yitirdiği öğrenildi.
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR Kazada can veren Murat Ekşi ile minik kızı Elvan’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından dün ikindi namazına müteakip Kefken Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Kefken Köy Mezarlığı’na defnedildi. Kazaya karışan 41 EC 138 plakalı otomobilin sürücüsü Kandıra’da bir kuaför salonunda çalışan Emine Candan ile yine Kandıralı olan 54 PH 556 plakalı kamyonetin sürücüsü Mesut Ateş kazadan yara almadan kurtuldu. İki sürücü de kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamazken polisin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑