Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’da turizm eğitimi veriliyor

Kandıra Kaymakamlığı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından düzenlenen turizm eğitim projesinden Kandıra esnafının faydalanması için iki haftalık özel kursu faaliyete geçirdi.

2 Haziran 2014 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.824 kez okunmuştur

Kandıra’da turizm eğitimi veriliyor
Kandıra’da turizm eğitimi veriliyor
MARKA tarafından organize edilen projeyle özellikle turizme yönelik faaliyet gösteren turizm işletmeleri ve çalışan personeli, kooperatif, otel, motel ve pansiyon, ulaşım sektörü ve turistle birebir muhatap olan kişilerin eğitilmesi ve profesyonel anlamda bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban tarafından kaymakamlık toplantı salonunda hafta içi saat 09.00 ile 13.00 saatleri arasında her gün dört saat verilen eğitimde turizmin altyapısı ile ilgili olarak ikili ilişkiler, iletişim, müşteri memnuniyeti, hizmet sunumu ve hijyen gibi bir çok konularda profesyonel bilgiler veriliyor. Ücretsiz olarak 15 gün boyunca verilecek olan kurs sonunda eğitimden faydalananlara eğitim sertifikası verilecek.
İŞLETMELER BİLİNÇLENMELİ Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan ve projen amacının turizme katkı sağlamak olduğunu belirten Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, "Turizm bölgesi olan ilçemizin turizm alt yapısının geliştirilmesi ve özellikle yaz aylarında yoğun bir turist akını ile karşı karşıya kalan ilçemizin halkının ve turizm işletmelerinin daha bilinçli ve daha hazırlıklı olmasını arzuluyoruz. Bu tip projeler kaymakamlığımızın proje ekibi tarafından artarak yapılmaya ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmaya devam edecektir’’ dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑