Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Kandıra ışıklarda meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

6 Kasım 2013 Saat: 11:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 30.343 kez okunmuştur

Kandıra'da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı
Kandıra'da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı
Kandıra’da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Ahmet Kardeş yaşamını yitirirken, eşi Zeliha Kardeş ile oğlu Okan Kardeş yaralandı. Diğer aracın sürücüsü olan Kenan Şimşek ise kazadan yara almadan kurtuldu
YOL KENARINA SAVRULDU Kandıra’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre; Kefken’den İzmit istikametine giden Ahmet Kardeş yönetimindeki 54 PA 636 plakalı araç ile Kandıra’dan Kaynarca istikametine giden Kenan Şimşek yönetimindeki 41 N 4670 plakalı araç, Kandıra merkez ışıklar mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrulurken; Ahmet Kardeş, eşi Zeliha Kardeş ve oğlu Okan Kardeş ağır yaralandı.
EŞİNİN DURUMU AĞIR Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa zamanda ulaşan ambulans ve itfaiye ekipleri, araç içerisindeki 3 yaralıyı güçlükle çıkardı. Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Kardeş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Eşi Zeliha Kardeş ile oğlu Okan Kardeş ise zaman kaybedilmeden Özel Yalova Hastanesi’ne sevk edildi. Hemen tedavi altına alınan Zeliha Kardeş’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.
IŞIK İHLALİ SONUCU Kazadan yara almadan kurtulan diğer aracın sürücüsü Kenan Şimşek, ifadesi alınmak üzere Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Kenan Şimşek’in, ilçenin tanınmış esnaflarından olduğu ve terzilikle uğraştığı öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Ahmet Kardeş’in ise Karaağaç Köyü’nde çiftçilikle geçimini sağladığı ve Kandıraspor’un futbolcularından Volkan Kardeş’in babası olduğu belirlendi. Kazanın kırmızı ışık ihlali sonucu gerçekleştiği ortaya çıktı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑