Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

Kandıra da İSU vidanjörlİyle motosiklet çarpıştı. Bir kişi hayatını hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı.

19 Temmuz 2012 Saat: 19:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 40.000 kez okunmuştur

Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı
Kandıra’da Trafik Kazası: 1 Ölü 1 Yaralı

Kandıra’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken bir işi de ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre Ağva’dan Kandıra’ya gelmekte olan Emine Nurdan Yapar (17) yönetimindeki motosiklet, Orhan Mahallesi Ağva - İstanbul Caddesi üzerinde Kandıra İSU Şube Müdürlüğü’ne ait Levent Avcı yönetimindeki 41 RR 732 plakalı vidanjör şantiyeye gireceği esnada kontrolünü kaybederek kamyonun altına girdi. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Emine Nurdan Yapar ve erkek arkadaşı olan Ümit Gündoğdu (18) ağır yaralandı.
Kurtarılamadı Kazayı görenlerin haber vermesiyle birlikte olay yerine ambulans sevk edildi. Ağır yaralı haldeki Gündoğdu ve Yapar, ambulanslarla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emine Nurdan Yapar, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi devam eden Ümit Gündoğdu ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kamyon sürücüsü Levent Avcı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Toprağa verildi Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Emine Nurdan Yapar’ın Kefken’de faaliyet gösteren Yapar Ticaret’in sahibi Yakup-Aysel Yapar’ın kızı olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olan Ümit Gündoğdu ise Kandıra Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Kefken yolu üzerindeki Tandır Ahmet isimli işyerinin sahibi Ahmet Gündoğdu’nun oğlu olduğu öğrenildi. Kazayı haber alan her iki aile yakınları da hemen hastaneye koştu. Emine Nurdan Yapar’ın cenazesi Kefken Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kefken Mezarlığı’nda toprağa verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑