Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’da “Su ve Çevre Bilinci” semineri

Kandıra Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik “Su ve Çevre Bilinci” semineri düzenlendi. Seminerde öğrencilere tiyatro oyunuyla su ve çevre bilinci anlatıldı.

19 Aralık 2015 Saat: 00:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.526 kez okunmuştur

Kandıra’da “Su ve Çevre Bilinci” semineri
Kandıra’da “Su ve Çevre Bilinci” semineri

Kandıra Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü tarafından gelecek nesillere “Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci” farkındalığı oluşturmak amacıyla seminer düzenledi. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir, Kocaeli Yaşam Tiyatro Grubu ve öğrenciler katıldı.

SUYU İDARELİ KULLANMALIYIZ

“Su Tasarrufu ve Çevre Bilinci” farkındalığı oluşturmak amacıyla yapılan etkinlikte konuşma yapan Başkan Ünal Köken, suyu idareli kullanmanın önemine dikkat çekti. Çocuklara özellikle su tasarrufu ile bilgiler verip, suyun insanlık için önemini anlatan Başkan Köken, son zamanlarda dünya genelinde su kaynaklarının giderek azaldığını ifade etti. Başkan Köken, “Kuraklığın artmasıyla gelecekte su sıkıntısı yaşamamak için şimdiden önlem almalıyız. Çocuklarımıza su tasarrufunu her yerde, her koşulda alışkanlık haline getirmeyi öğretmeliyiz” diyerek atık su arıtımının çevreye faydalarına da değindi.

TİYATRO OYUNUYLA ANLATILDI

İSU Eğitim Şube Müdürü Ali Fazıl Demir’in sunumunun ardından Kocaeli Yaşam Tiyatro Grubu’nun öğrenciler için sahnelediği tiyatro oyunuyla su ve çevre bilinci anlatıldı. Tiyatro gösterimiyle desteklenen seminerde konular, en sade şekilde anlatılarak çocuklara su tasarrufu ve çevre bilinciyle ilgili farkındalık kazandırıldı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Ali Ekber Haşimi Taşçı 21.12.2015 21:51
İsu öğrencilere ders vermeden önce kocaelindeki rezilliklerini düzeltsin büyükşehirin isusunun daha su veremediği vatandaşlar var böyle hizmet olurmu?
Muhammed Mehdi Artvinli 19.12.2015 21:04
İsu öğrencilere ders vermeden önce vatandaşa nasıl parasıyla su vermediğini açıklasın! kandıra köylerinde imarlı ruhsatlı yerleredepomuz evinizden aşağıda kalıyor,Eviniz depomuza 200 metre uzakta veremeyiz diyerek içme suyu vermiyor isu! nerede bu devlet?nerede kocaeli büyükşehir belediye başkanı?Bu rezilliğe ne zaman dur denecek? Devlet vatandaşına parasıyla su vermeye mecburdur!bu yer hemde imarlı ve ruhsatlı ise!
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑