Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra’da spor şöleni heyecanı tamamlandı

Kandıra’da okul sporlarında heyecan devam ediyor. Önceki günde yıldız kızlar ve erkeklerde dart branşında müsabakalar vardı. Yarışmalar sonunda dereceye giren okullara kupaları verildi

21 Aralık 2022 Saat: 07:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 845 kez okunmuştur

Kandıra’da spor şöleni heyecanı tamamlandı
Kandıra’da spor şöleni heyecanı tamamlandı

Kandıra’da bulunan ortaokulların katıldığı dart müsabakalarına ilgi bir hayli fazlaydı. Son yıllarda ilimizde de çok büyük ilgi gören dart sporu, Kandıra’da büyük ilgi görürken şölen havasında geçti. Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda kızlar ve erkeklerde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kızlarda Tasvire Hürşit Güneş Ortaokulu, erkeklerde ise Anadolu Kalkınma Vakfı Ortaokulu ilk sırayı aldı. Dereceye giren okullar il birinciliğinde Kandıra’yı temsil edecekler.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ
Kandıra ilçe spor protokolü de maçları izledi, dereceye giren okullara ödüllerini verdi. Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Ağırtaş, Okul Sporları İlçe Koordinatörü Hüseyin Akın, öğretmenler ve öğrenciler de müsabakaları takip etti. İlçe Spor Müdürü Ercan Güneş, “Dereceye giren sporcularımızı ve öğretmenlerini tebrik eder, müsabakalara katılım sağlayıp emeği geçen tüm okul idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, İl Birinciliği müsabakalarında Kandıra’yı temsil edecek olan okullara başarı diliyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑