Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da Silahlı Çatışma; 3 Yaralı, 1 Ölü

Kandıra Bağırganlı köyünde akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. 1 Ölü, 3 yaralı olduğu öğrenildi.

29 Temmuz 2014 Saat: 00:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 34.987 kez okunmuştur

Kandıra’da Silahlı Çatışma; 3 Yaralı, 1 Ölü
Kandıra’da Silahlı Çatışma; 3 Yaralı, 1 Ölü
Kandıra Bağırganlı Köyü meydanında dün akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Kandıra Akdurak Mahallesi’nde ikamet eden A. isimli şahıs ile Y.A., Bağırganlı plajında kafeterya işleten Nurol G. isimli şahsın iş yerine gitti. Şahıslar arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Nurol G.’un Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı ve sivil polis olduğu öne sürülen ağabeyi E.G, araya girdi, her iki taraf ile konuşarak olayı tatlıya bağladı. SON BULDU DERKEN Olay son buldu derken, bu kez de A. isimli şahıs ve Y.A. tekrar Bağırganlı Köyü’ne geldi ve Nurol G.’u arayarak kendisiyle konuşmak istediklerini söyledi. Nurol G. da yanına ağabeyi E. G. ile İstanbul’da ikamet eden ve tatil amaçlı olarak Kandıra’ya gelen kardeşi Sadık G.’u da alarak görüşmeye gitti. Ancak köy meydanına geldiklerinde araçlarından inerken üzerlerine ateş açıldı. 5 dakika bile sürmeyen çatışma sonrasında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.
TARAFLAR YARALANDI Çatışmada göğüs ve omuzuna kurşun isabet eden Sadık Gürsoy, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ekipler, diğer yaralılardan Nurol Gürsoy’u Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Y.A.’yı İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne, A. isimli şahıs ise Sakarya’daki bir hastaneye sevk etti. Yaralıların tedavileri devam ederken Sadık Gürsoy’un cansız bedeni, Kandıra Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemelerinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bayram izni için İstanbul’dan memleketi Kandıra’ya geldiği öğrenilen evli, bir çocuk babası Sadık Gürsoy’un cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. OLAYA KARIŞAN KİŞİLER ARANIYOR Sadık Gürsoy Kandıra Kabaağaç Köyü Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yaralılar dışında olaya karışan 3 kişiden biri jandarmaya teslim olurken, diğer 2 kişinin ise firar ettiği bilgisine ulaşıldı. Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı her yerde firar eden 2 kişiyi arıyor. Jandarmanın konuyla ilgili geniş çaplı soruşturması sürüyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑