Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra;da Şampiyon Asker

Kandıra Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasında Kandıra Belediyesi;nin uzatma dakikalarında bulunduğu gollerle mağlup eden Kandıra Jandarma ...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.870 kez okunmuştur

Kandıra;da Şampiyon Asker
Kandıra;da Şampiyon Asker

Kandıra Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasında Kandıra Belediyesi’nin uzatma dakikalarında bulunduğu gollerle mağlup eden Kandıra Jandarma Komutanlığı şampiyon oldu.

                                               

Kandıra Kaymakamlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası sonuçlandı. Altı takımın katıldığı turnuvada ilk dört sırayı paylaşan İlçe Jandarma Komutanlığı, Kandıra Belediyesi, Kandıra Devlet Hastanesi ve Tasvira Hurşit İlköğretim Okulu yarı finale yükselmeyi başardı. Oynana yarı final maçları sonucundan Kandıra Belediyesi ve Kandıra Jandarma Komutanlığı finalist oldu.

                                                       

Çakişmali Maç

Tasvira Hurşit Güneş İlköğretim Okulu ve Devlet Hastanesi arasında oynanan üçüncülük maçını Devlet Hastanesi’ni 1-0 yenen Tasvira Hurşit Günaş İlköğretim Okulu kazandı. Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal ve Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in de izlediği final maçının normal süresi 0-0 tamamlandı.Uzatma dakikaların da 4 gol bulunan Kandıra Jandarma Komutanlığı turnuvanın şampiyonu oldu.

              

Centilmen Hastane

Şampiyon olan Kandıra Jandarma Komutanlığı’na İkinci olan takım Kandıra Belediyesi ve turnuvada üçüncü olan takım Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu’na ödüllerini ilçe kaymakamı Hamza Erkal ve Belediye Başkanı Mustafa Öğren verdi.Turnuvada ayrıca en centilmen takım olan Kandıra Devlet Hastanesi’ne en centilmen futbolcu ve gol kralına da hediyeler verildi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑