Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra;da şaka kanlı bitti

KANDIRA önceki gece saat 01.00 sıralarında Mavi Köşe Lokantası önünde şakalaşan iki genç daha sonra kavgaya tutuştu. R.B (16) isimli genç kendisine küfür ettiği gerekçesi...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.728 kez okunmuştur

Kandıra;da şaka kanlı bitti
Kandıra;da şaka kanlı bitti

KANDIRA önceki gece saat 01.00 sıralarında Mavi Köşe Lokantası önünde şakalaşan iki genç daha sonra kavgaya tutuştu. R.B (16) isimli genç kendisine küfür ettiği gerekçesiyle arkadaşı R.Ö'yü (16) belinden bıçaklayarak hastanelik etti.

 

       KANDIRA önceki gece saat 01.00 sıralarında Mavi Köşe Lokantası önünde şakalaşan iki genç daha sonra kavgaya tutuştu. R.B (16) isimli genç kendisine küfür ettiği gerekçesiyle arkadaşı R.Ö'yü (16) belinden bıçaklayarak hastanelik etti. İdiaya göre olay şöyle gelişti.

       Kandıranın merkezinde gece yarısı K. T (17), A. A (16), R. B (16), R. Ö (16) isimli bir grup genç kendi aralarında şakalaşıyordu. Şakanın dozu kaçmaya başlayıp küfürler yayılmaya başlayınca grupta bulunan R.B arkadaşı R.Ö belinden bıçaklayarak kanlar içinde bıraktı.

                

       Arkadaşları ve çevreden görenler tarafından hemen Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan R.Ö'nün almış olduğu bıçak yarasının derin olmaması yüreklere su serpti. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen R.Ö'nün taburcu olması bekleniyor. R.B ise İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayın ardından yakalanarak ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑