Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Kandıra’da Ramazan bir başka güzel

Kandıra Belediyesi tarafından Namazgah Mesire Alanında düzenlenen Ramazan etkinliklerinde 7’de 70’e tüm ilçe halkı keyifli vakit geçiriyor

2 Haziran 2019 Saat: 07:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.525 kez okunmuştur

Kandıra’da Ramazan bir başka güzel
Kandıra’da Ramazan bir başka güzel

Kandıra Belediyesi tarafından Namazgah Mesire Alanında düzenlenen Ramazan etkinlikleri Kandıralı vatandaşların beğenisini topluyor. Etkinliğe katılan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Aysu, Hayri Çelik, Bayram Küçükyılmaz, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Orhan Yaman ve Şenol Ayyıldız eşlik etti. Çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Turan, minik yavrularla keyifli vakit geçirmeyi de ihmal etmedi. 

RAMAZANLA SINIRLI DEĞİL

Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanında sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da vatandaşların takdirini toplayan Kandıra Belediyesi, tertiplediği Ramazan etkinlikleriyle de vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmayı sürdürürken, etkinliğe katılan vatandaşlar çocukları ile birlikte kendilerinin de eğlendiklerini, eski çocukluk anılarının tazelendiğini ve Kandıra’da sosyal açıdan değişiklik olduğunu dile getiriyorlar. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Namazgah Mesire Alanında düzenlenen Ramazan etkinliğine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini dile getirerek, Hacivat- Karagöz, halk oyunları, zumba gösterileri ve çocukların keyifli vakit geçirdikleri etkinlikleri, sadece Ramazan ayıyla sınırlandırmayacaklarını söyledi.

ÇOCUKLAR EN İYİSİNE LAYIK
Kandıra Belediyesinin vatandaşların huzuru ve mutluluğu için her zaman çalışacağının vurgusunu yapan Başkan Turan,  “Yıl içinde yine çeşitli programlarla siz değerli çocuklarımız ve aileleriyle etkinliklerimizi buluşturacağız. Çocuklarımız her şeyin en iyisi ve güzeline layıklar.’’dedi. Etkinliklerden duydukları memnuniyet yüzlerindeki tebessüme dönüşen çocukların o anlarına Başkan Turan’da eşlik etti. Etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet eden, hatıra fotoğrafı çekilen ve birçoğunun öz çekim talebini yerine getiren Başkan Turan, etkinliğe yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑