Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra'da Plaj futbolu heyecanı

Kandıra Belediyesi'nin kuruluşunun 140.yılı kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor. 140. yılı kutlamaları çerçevesinde yarın Cebeci Plajı'nda Kandıra Belediyesi M...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.030 kez okunmuştur

Kandıra'da Plaj futbolu heyecanı
Kandıra'da Plaj futbolu heyecanı

Kandıra Belediyesi'nin kuruluşunun 140.yılı kutlamaları tüm hızıyla devam ediyor. 140. yılı kutlamaları çerçevesinde yarın Cebeci Plajı'nda Kandıra Belediyesi Minikler Plaj Futbol turnuvası gerçekleştirilecek 

 

KANDIRA Belediyesi'nin kuruluşunun 140.yılı kutlamaları çerçevesinde yarın Cebeci Plajı'nda Kandıra Minikler Plaj Futbol turnuvası gerçekleştirilecek. 32 takımın katılacağı ve bu sezon ilk kez düzenlenecek olan turnuva 13-14 yaş minikler kategorisinde gerçekleşecek. Kandıra'nın sahil beldeleri içerisinde en uzun plaja sahip olan Cebeci plajında oynanacak olan maçlar yarın saat 10.00'da başlayacak.

 

32 TAKIM KATILIYOR

Kandıra Belediyesi 1.Minikler Plaj Futbolu Turnuvasına İstanbul, Kocaeli ve Kandıra’dan toplam 32 takım katılacak. Kandıra'nın sahil beldeleri içerisinde en uzun plaja sahip olan Cebeci plajında yarın saat 10.00 da başlayacak olan turnuvada 13–14 yaş minikler kategorisinde nefes kesen heyecanlı maçlar olacak.

 

TÜM FUTBOLSEVERLER DAVETLİ

Bu sene ilki düzenlenecek olan Kandıra Belediyesi 1. Mimikler Plaj Futbolu Turnuvasına Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren tüm futbol severleri davet ediyor. Yemyeşil ormanları, uzun kumsalları ve denizi Karadeniz kucak açmış kandıra ilçemizde da düzenlenen turnuvaya İstanbul ve Kocaeli’nden katılımın oldukça yüksek olması bekleniyor.

 

Cebeci: Kandıra'nın sahil beldeleri içerisinde en uzun plaja sahip olan Cebeci plajında oynanacak olan maçlar yarın saat 10.00'da başlayacak.

 

Mustafa öğren: Bu sene ilki düzenlenecek olan Kandıra Belediyesi 1. Minikler Plaj Futbolu Turnuvasına Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren tüm futbol severleri davet ediyor.

 

Plaj futbolu: Kandıra'nın  kuruluşunun 140.yılı kutlamaları çerçevesinde yarın Cebeci Plajı'nda Kandıra Belediyesi Minikler Plaj Futbol turnuvası gerçekleştirilecek.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑