Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da olmayan Adreste 233 Kişi

Sahte seçmen sıkıntısı Kandıra'da da var. Kandıra MHP İlçe Başkanı Nusret Koç ve Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa, basın açıklaması yaparak halkı bilgilendirdi.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.836 kez okunmuştur

Kandıra'da olmayan Adreste 233 Kişi
Kandıra'da olmayan Adreste 233 Kişi

Sahte seçmen sıkıntısı Kandıra’da da var. Kandıra MHP İlçe Başkanı Nusret Koç ve Belediye Başkan adayı İsmail Yaşa, basın açıklaması yaparak halkı bilgilendirdi. 

 

Kandıra Akdurak Mahallesi Kefken yolu caddesi 200A-A adresinde oturduğu ilan edilen 233 seçmenin Kandıra’da ikamet etmediklerini, böyle bir adresinde bulunmadığını beyan ettiler. Koç gerekli yerlere şikayette bulunduklarını belirterek” Bu konuda parti olarak itirazlarımızı İlçe seçim kuruluna belgeleri ile birlikte bildirdik. Söz konusu sahte seçmenlerin listeden çıkarılmasını talep ettik. Ayrıca Cumhuriyet savcılığına gerekli müracaatlarda bulunacağız. Kandıra’da ikamet eden bütün seçmenleri mahalle mahalle sokak sokak inceliyoruz. Kandıra’da ikamet etmeyen insanların Kandıra’nın kaderine hükmetmesine izin vermeyeceğiz. Mhp olarak bu konuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mhp halk iradesinin gerçek anlamda gerçekleşmesi için her türlü çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Saygı değer halkımızın da bu konu da duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑