Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’da öğretmenler günü kutlandı

Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da bir dizi etkinliklerle kutlandı.

25 Kasım 2013 Saat: 16:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.139 kez okunmuştur

Kandıra’da öğretmenler günü kutlandı
Kandıra’da öğretmenler günü kutlandı

Hükümet konağı önünde Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde devam etti. Kültür merkezindeki etkinliklere; Kandıra İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Şube Müdürü Hayri Kır, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayları Erdoğan Günay ve İsmail Birdane, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’ndeki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın öğretmenler günü mesajı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Ardından Çamkonak Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fatih Budak mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına konuşma yaptı. Daha sonra Akçakoca İlkokulu Müdür Yardımcısı Sürmeli Diler’in yazdığı “Ben öğretmenim” adlı şiiri aynı okulda görev yapan sınıf öğretmeni Murtez Kara tarafından seslendirildi.
Ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Daha sonra futbol turnuvasına katılan öğretmenlere Belediye Başkanı Cengiz Kan tarafından ödülleri verildi. Kandıra’da görev yapan müzik öğretmenleri tarafından seslendirilen müzik dinletisi keyifli bir şekilde dinlendi. Daha sonra öğretmen marşı okunarak program sonlandırıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑