Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da öğretmenler doyasıya eğlendi

Kandıra’nın eğitim camiası, Mavi Köse Lezzet Lokantası ve Yemek Fabrikası Ltd. Şti. sponsorluğunda Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gecede bir araya geldi ve doyasıya eğlendi

30 Kasım 2012 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.702 kez okunmuştur

Kandıra’da öğretmenler doyasıya eğlendi
Kandıra’da öğretmenler doyasıya eğlendi

Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Kandıra’da 28 öğretmen yemin ederek asil öğretmen olmuştu. Öğretmenlerin bu etkinliklerine protokol katılmayınca Kandıra’da öğretmenlerin yalnız bırakıldığı düşünülmüştü. Bunun üzerine Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli toplantı ilçe protokolünü ve eğitimcileri buluşturdu. Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız’ın ev sahipliğinde ve Mavi Köse Lezzet Lokantası ve Yemek Fabrikası Ltd. Şti. sponsorluğunda gerçekleşen geceye ilgi oldukça yüksekti.
CENGİZ KAN KATILMADI Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın geceye katılmaması gözden kaçmadı. Norm Yapı’nın salon girişine kurduğu dairelerin maketleri, davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Tüm öğretmenlere hediye dağıtan Norm Yapı ve Mavi Köse Lezzet Lokantası, davetlilerin takdirini topladı. Yine Kandıra’da görev yapan öğretmenler, birbirinden güzel şarkılarla geceye ayrı bir renk kattı. Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Gece neşe içerisinde sona erdi.





       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑