Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra'da neden istifalar yaşandı?

Kandıra CHP İlçe Başkanı Yağız, Osman Demiröz ile Ahmet Üstünoğlu'nun işe girdikleri, Remzi Elmas'ın da festivalde kendisine sandalye verilmediği için istifa et...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.713 kez okunmuştur

Kandıra'da neden istifalar yaşandı?
Kandıra'da neden istifalar yaşandı?

Kandıra CHP İlçe Başkanı Yağız, Osman Demiröz ile Ahmet Üstünoğlu'nun işe girdikleri, Remzi Elmas'ın da festivalde kendisine sandalye verilmediği için istifa ettiklerini açıkladı

 

  CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, geçtiğimiz günlerde gazetemizde çıkan “Kandıra CHP karıştı” haberi üzerine bir basın toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Yağız, 3 kişinin istifa gerekçelerini açıkladı. Muzaffer Yağız, “Osman Demiröz bir kurumda işe başlaması nedeniyle partimizden ilişiğini keserken, Ahmet Üstünoğlu ise AKP’den işe gireceğini belirterek istifa etti. Orhan Mahalle Delegesi olan 'Ecevit' lakaplı Remzi Elmas ise Kandıra Festivali'nde kendisine sandalye vermemelerine kızarak istifa etti” dedi.

 

GÖREVE DEVAM

Seçimle geldiklerini ve ancak seçimle gideceklerini vurgulayan Yağız, “Parti içi hiçbir sıkıntımız yok. Kavga çıkarmak isteyenlere de fırsat vermeyiz. Birileri partimiz içerisinde bu tür kavgaların olmasını istedikleri için kaos çıkarmaya çalışıyor. Ama biz yönetim olarak, gördüğünüz gibi kol kolayız. Hiç kimseyle sıkıntımız yok. Bizim, herkese yaklaşımımız aynıdır. Biz herkese aynı mesafede yaklaşıyoruz” diye konuştu.

 

EVİN'E KINAMA

Muzaffer Yağız, CHP'nin yeni ve genç isimlerle yoluna devam edeceğini söylerken, eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin'i de kınadı. Yağız şunları dile getirdi: “İlçemizde 10 yıl belediye başkanlığı yapan Kenan Evin'in, 'Başkan olması için Mustafa Öğren’i desteklemiyorum' demesini kınarken. O gün kendisini başkanlığa taşıyan Mustafa Öğrenler, Muzaffer Yağızlar, Halil Çakırlar olmuştur. Seçim çalışmasında partimizin tüm isimleri yer almıştır. Bugün başkan Öğren'e yönelik sözlerinden dolayı Kenan Evin'i kınıyorum.”

 

İŞ SÖZÜ VERMEDİK

İlçe Başkanı Muzaffer Yağız 25 kişinin istifa edeceği söylentilerini yalanlarken, kavgaya neden olan iş sözünü kimseye vermediklerinin altını çizdi. Ancak, Kandıra İlçe Örgütü olarak çok sayıda kişinin CV'sini istediklerini kabul eden Muzaffer Yağız, “İstememizin amacı bizlerden herhangi bir alanda işçi talebi olduğu sırada, o statüye uygun isimleri belirlemekti. Yoksa hiçbir gence, 'sizi belediye sokacağız' gibi bir söz vermedik” dedi.

 

ÇAKIR KIRGIN DEĞİL

İlçe Sekreteri olarak görev yapan ve Kandıra'daki gruplardan birinin başını çektiği iddia edilen Halil Çakır da iddialara açıklık getirdi. İsminin bu tür haberde yer almasından ötürü son derece üzgün olduğunu vurgulayan Çakır. “Ben partimin başarısı için bana verilen tüm görevleri yapmaya hazırım. Bu tür haberleri gazetelere bilgi veren arkadaşların amacını anlamış değilim” dedi.

 

KANDIRA ÇIKARMASI

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi, Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya, İl Başkanı Sefa Sirmen, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve yönetimi, cuma günü saat 13.30’da Akçaova’da halka hitap edecek. Daha sonra Kandıra Muhtarlar Derneği, oda ve esnaf ziyaretleri yapılacak. Yağız, toplantıya tüm Kandıralıları davet etti.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑