Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Akşam saatlerinde yine Kandıra-İzmit yolu, ambulans sirenleriyle Kandıralıları yine korkuttu. Karaüzüm mevkiinde motosiklet ile otomobil çarpıştı, iki genç ağır bir şekilde yaralandı.

13 Kasım 2014 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.518 kez okunmuştur

Kandıra’da motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Kandıra’da motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Kandıra-İzmit yolu Karaüzüm mevkiinde bir motosikletle otomobil çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Selçuk Parmaksız (18) ve Ahmet Doğan Koç (16) yaralandı. Edindiğimiz bilgilere göre akşam saatlerinde Selçuk Parmaksız yönetimindeki motosikletle İzmit yolu üzerindeki bir petrolden benzin almak için Kandıra’dan yola çıkan Selçuk Parmaksız ve Ahmet Doğan Koç, Karaüzüm mevkiinde araç solamaya geçtiği esnada karşıdan gelen Toyota marka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.
SAĞLIK DURUMLARI İYİ Motosiklette bulunan Selçuk Parmaksız ve Ahmet Doğan Koç, çarpışmanın etkisiyle yola savruldu. Motosiklet hurdaya dönerken, Parmaksız’ın kol ve bacağında kırıklar oluşurken Koç’un ise sol bacağı kırıldı. Olay yerine gelen 112 Ambulans’la Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gençler yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Selçuk Parmaksız’ın Kandıra Orman Şefliği’nde memur olarak görev yapan Cemil Parmaksız’ın oğlu olduğu öğrenildi. Ahmet Doğan Koç ise, Kefken Mahallesi’nden tahlisiye personellerinden Güngör Koç’un oğlu olduğu öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑