Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da Mantar faciası ucuz atlatıldı

Kandıra Piroğlu Köyü'nde, aynı mantardan yiyen 6 kişi hastanelik oldu.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.092 kez okunmuştur

Kandıra'da Mantar faciası ucuz atlatıldı
Kandıra'da Mantar faciası ucuz atlatıldı

Kandıra Piroğlu Köyü'nde, aynı mantardan yiyen 6 kişi hastanelik oldu. Misafirliğe gittiği Sarı Ailesi'nin ikram ettiği mantardan zehirlenin Erdoğan Ürün ise, durumunun ağır olması nedeniyle İstanbul'a sevk edildi

 

KANDIRA'da dün az daha mantar faciası yaşanıyordu. Kandıra'ya bağlı Piroğlu Köyü'nde meydana gelen olayda, Sarı Ailesi'nin üyeleri ile evlerine davet ettiği iki komşusu, dağdan toplanan mantardan yedi. Aradan bir buçuk saat geçtikten sonra önce Sarı Ailesi'nin fertleri, ardından da komşuları rahatsızlanarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda, zehirin kanına karıştığı öğrenilen Erdoğan Ürün ise, İstanbul Göztepe Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Hep Beraber Oturup Yedik

Hastanede tedavi altına alınan Sarı Ailesi'nin misafirlerinden Şenol Küçük, olayı anlatarak, ”Ömer ve Ümmühani Sarı'nın evine misafirliğe gitmiştik. Cuma namazının hemen sonrasıydı. Yemek ikram ettiler, hep beraber oturup yedik. Ömer abinin oğlu Musa Sarı, mantarları dağdan toplamış. Gayet güzeldi. Ancak bir süre sonra rahatsızlandım. iki defa kustum. Sonra mntardan zehirlendiğimi düşünerek hastaneye geldim” dedi.

 

Gözümüzü Hastanede Açtık

Zehirli oldukları iddia edilen mantarları toplayan Musa Sarı ise büyük bir şok yaşadı. Sarı, “Her zaman topladığım mantarlardandı. Zehirli olduğunu anlamadım. Yedikten sonra rahatsızlandık. Gözümüzü hastanede açtık” şeklinde konuşktu. Olayda zehirlenen Ömer Sarı, eşi Ümmühan Sarı, oğlu Musa Sarı ve kızları Aslı Sarı ile misafirleri Şenol Küçük Kocaeli Devlet Hastanesi'nde Erdoğan Ürün ise İstanbul Göztepe Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑