Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra;da kuyumcu soyanlar yakalandı

Kandıra;da 2007 mayısı;nda görgünler kuyumcunu soydukları iddiasıyla aranan Mevlüt ve Ahmet Altuntel polislerin titiz çalışması sonucu Beyoğlu;nda yakalandı. Mevlüt Altun...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.874 kez okunmuştur

Kandıra;da kuyumcu soyanlar yakalandı
Kandıra;da kuyumcu soyanlar yakalandı

Kandıra’da 2007 mayısı’nda görgünler kuyumcunu soydukları iddiasıyla aranan Mevlüt ve Ahmet Altuntel polislerin titiz çalışması sonucu Beyoğlu’nda yakalandı. Mevlüt Altuntel ceza evine gönderilirken Ahmet altuntel de kandıra cumhuriyet savcılığına ifade verdikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    

Diş hekimi  muayenesinin duvarı da hitli ile kırılmıştı-Görgünler kuyumcusu’nun sahibi Kazım Görgün

Kuyumcuyu soyanlar bir yıl sonra yakalandı

Kandıra çarşısı’nın hemen girişinde bulunan görgünler kuyumcusu geçtiğimiz yıl mayıs ayında soyulmuştu. Gece yarısı saat 3:00 sıralarında Akyıldız apartmanı’nın 2. katında bulunan diş hekimi Aykut Hurma’nın muayenesinin kapılarını levye ile açan hırsızlar duvarı da hitli ile kırılmıştı. Yaklaşık 40 santim çapında bir delik açan hırsızlar kuyumcu dükkanına girerek buradaki altınları çalıp kayıplara karışmıştı.

 

Serbest bırakıldı.

Delilleri büyük bir titizlikle inceleyen Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme Bürosu ekipleri İzmit’ten de destek aldı.Daha önce Türkiye’nin bazı bölgelerinde kuyumcu soyan Mevlit Altuntel ve Ahmet Altuntel ,izine rastlayan ekipler kendilerini İstanbul Beyoğlu’ndaki kimlik kontrolü sırasında gözaltına aldı.Türkiye’nin bazı bölgelerinde kuyumcu soyan Mevlüt Altuntel Ahmet Altunten izine rastlayan ekipler kendilerini İstanbul Beyoğlu’ndaki kimlik kontrolü sırasında gözaltına aldı. Mevlüt Altuntel gönderilirken Ahmet Altuntel de kandıra Cumhuriyet Savcılığı’nda ifade verdikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Görgünler kuyumcusu’nun sahibi Kazım Görgün bu duruma, “ Bu nasıl adalet diyerek” isyan etti. 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑