Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da küçük kız'a taciz iddiası

KANDIRA'DA bir toplu taşıma aracında muavin olarak çalışan T.A.K, Kandıra Döngelli Köyü'nde 14 yaşındaki E.Y yi zorla araca bindirmek isterken E.Y elindeki sopa...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.919 kez okunmuştur

Kandıra'da küçük kız'a taciz iddiası
Kandıra'da küçük kız'a taciz iddiası

KANDIRA'DA bir toplu taşıma aracında muavin olarak çalışan T.A.K, Kandıra Döngelli Köyü'nde 14 yaşındaki E.Y yi zorla araca bindirmek isterken E.Y elindeki sopa ile vurması sonucu kurtulmuştu. Jandarma tarafından gözaltına alınan T.A.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

       

SOPAYLA VURARAK KURTULDU

İdiaya göre olay şöyle gelişti. Kandıra Döngelli Köyü'nde önceki gün E.Y nin (14) kendilerine ait arazide ineklerini otlatırken,41 F 815 plakalı araçla yoldan geçen T.A.K, kızın yanıda durarak, “Yakınlarda çeşme var mı?” diye sordu. Bunun üzerine çeşmenin 500 metre ileride oluduğunu söyleyen E.Y, aracın sürekli o bölgede dolaşması ve sonuda yanına gelip durması sonrasında korkup kaçmaya başlar. Bir süre sonra kızı yakalayan ve bölgede Çarli lakabıyla tanınan T.A.K, kızı aracına binmesi için zorlar. Sesini kimseye duyuramayan E.Y elinde bulunan sopayla T.A.K'nin kafasına vurarak can havliyle oradan uzaklaşır. Büyük korku yaşayan E.Y'nin, köye vardığında durumu ailesine anlatması üzerine jandarmaya haber verillir.

 

TUTUKLANDI

E.Y'nin eşkal tarifi üzerine harekete geçen jandarma, bir toplu taşıma aracında muavinlik yapan T.A.K'ı yakalayarak gözaltına aldı. E.Y.'nin, gözaltına alınan kişinen kendisini kovalayan kişi olduğunu söylemesi üzerine savcılığa sevkedilen T.A.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑