Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra;da köy gezilerine devam

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’daki köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra;nın köylerine düzenled...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.516 kez okunmuştur

Kandıra;da köy gezilerine devam
Kandıra;da köy gezilerine devam

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’daki köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın köylerine düzenlediği inceleme gezilerini sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu, Kubuzcu, Selametli ve Çalca köylerini dolaştı.

 

MUHTARLAR EŞLİK ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na köy gezilerinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, Teksen Köyü Muhtarı Hüsamettin Altın, Akıncı Köyü Muhtarı Hüseyin Senger, Akçaova Muhtarı Remzi Yücel, Kabaağaç Muhtarı Mustafa Bayram Çelik, Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz, Tatarahmet Köyü Muhtarı Şinasi Karagöz, Yağcılar Köyü Muhtarı Şerafettin Gökçe eşlik etti.

 

 

 

PANKARTLI KARŞILAMA

İlk olarak Kubuzcu Köyü’ne giden Başkan Karaosmanoğlu’nu burada muhtar Ali Özaydın ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Ardından Selametli Köyü’ne geçen Başkan’ı burada da muhtar Atakan Akdeniz ile coşkulu bir kalabalık konuk etti. Köylüler Başkan Karaosmanoğlu’nu üzerinde, “Köyümüze hoşgeldin Sayın İbrahim Karaosmanoğlu” yazılı pankartlarla karşıladı.

 

AVRUPA’DAN GÜZEL OLACAK

Son olarak Çalca Köyü’nü ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu’nu köy muhtarı Mehmet Birol ile köylüler ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın köylerinde bir araya geldiği vatandaşlara, Kocaeli’deki köylerin önümüzdeki yıllarda Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacağını söyledi. Köylerde su, ana yol ve köy içi yol düzenleme çalışmaları yaptıklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, yaz ayları boyunca çalışacak olan ekiplerin asfaltlama çalışmalarını tamamlayacağını vurguladı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑