Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da kitap şenliği

Kandıra Bozburun Ortaokulu “Bozburun Kitap Şenliği” adı altında bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe katılan şair ve yazar Mustafa Özçelik öğrencilere imzalı kitabını hediye etti

12 Mayıs 2013 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.609 kez okunmuştur

Kandıra’da kitap şenliği
Kandıra’da kitap şenliği

Kandıra Bozburun Ortaokulu tarafından bu yıl 5.si düzenlenen “Bozburun Kitap Şenliği” Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Şenlik kapsamında davet edilen şair ve yazar Mustafa Özçelik, izleyici olarak gelen yaklaşık 450 öğrenciye ücretsiz olarak kitap imzalayarak hediye etti. Ayrıca şenlik kapsamında yapılan kitap okuma yarışmasında 5.sınıflar seviyesinde Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak Ortaokulu, 6.sınıflar seviyesinde Akçakoca İlkokulu, 7.sınıflar seviyesinde Zafer Ortaokulu, 8.sınıflar düzeyinde de Safalı Ortaokulu birinci oldu.
Yapılan yarışmada birinci olan okullara plaket, öğrencilerine de birer kitaplık, birer büyük Türkçe sözlük ve kitap hediye edildi. Bunun dışında tüm yarışmacılara da kitap hediye edilip, katılım belgesi verildi. Okul müdürü Alpaslan Muti yaptığı konuşmasında, maddi katkılarından dolayı Kandıra Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve özellikle özel sektör olarak her şenlikte yardımlarını eksik etmeyen Mavi Köşe Lokantası ve Mefkure Dershanesi’ne teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑