Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da kanlı gece: 2 kişi bıçaklandı

Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nin önündeki otoparkta düzenlenen düğün töreninde geçler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı.

4 Haziran 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.997 kez okunmuştur

Kandıra’da kanlı gece: 2 kişi bıçaklandı
Kandıra’da kanlı gece: 2 kişi bıçaklandı
Terziler Köyü’nde de meydana gelen olayda iki kişi bıçaklanarak yaralandı. Kandıra önceki akşam kanlı bir geceye sahne oldu. Alınan bilgiye göre Kandıra Turan Güneş Kültür merkezinin önündeki otoparkta düzenlenen düğünde çıkan kavgada bir kişi bıçaklandı. İddiaya göre düğüne gelen gençler, müzik nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte 24 yaşındaki Yasin S. karnından bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Yasin S. yapılan ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Karnından aldığı bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralanan Yasin S.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yasin S.’yi bıçakladığı öne sürülen C.Ö. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
TERZİLER KÖYܒNDE BIÇAKLAR KONUŞTU Aynı akşam Kandıra Terziler Köyü’nde çıkan kavga da bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Edinilen bilgilere göre Kandıra Terziler Köyü’nde Şaban S. (24) ile G. T. (25) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada G.T., yanında taşıdığı bıçakla Şaban S.’i bıçakladı. Kanlar içinde yerde kalan Şaban S., çevredekilerin yardımıyla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şaban S.’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken Şaban S.’yi bıçakladığı iddiasıyla G.T. Kandıra ilçe Jandarma ekipleri tarafından gözaltına aldı.
Otoparkta Yasin S.’yi bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan C.Ö. ve Kandıra Terziler Köyünde Şaban S.’yi bıçakladığı iddiasıyla G.T. Kandıra Cumhuriyet Savcılığ’ına sevk edildi. G.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken C.Ö. ise tutuklandı. Olayla ilgili Ş.Ö. isimli bir kişi daha gözaltına alındı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑