Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da ilköğretim haftası coşkusu

2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen ilköğretim haftası, Zafer İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Öğrencilerin birbirinden güzel gösterileriyle kutlanan ilköğretim haftası, renkli görüntülere sahne oldu.

19 Eylül 2013 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.295 kez okunmuştur

Kandıra’da ilköğretim haftası coşkusu
Kandıra’da ilköğretim haftası coşkusu

Kandıra’da yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle düzenlenen ilköğretim haftası kutlamaları Zafer İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Kutlamalara Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Zafer Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Çalışkan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Birdane, CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve okul öğrencileri katıldı.
‘OKULA HOŞ GELDİN’ HEDİYESİ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Zafer İlkokulu Müdürü Faruk Özaydın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Ardından Kaymakam Erdoğan’da konuşma yaparak, yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Konuşmaların ardından okul öğrencilerinden Ertuğ Bayram ve Rümeysa Özdoğan ilköğretim haftası ile ilgili şiir okudu. 4. ve 2. sınıf öğrencilerinin hazırladıkları dans gösterilerinin ardından, minik öğrenciler halk oyunları gösterilerini sundular. Okul korosunun seslendirdiği şarkıların ardından 8. sınıf öğrencileri 1. sınıf öğrencilerine ‘okula hoş geldin’ hediyesi verdi ve program sona erdi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑