Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra’da hırsız kâbusu bitmek bilmiyor

Ramazan ayı başladığı günden itibaren Akdurak Mahallesi’nde bulunan 7 eve giren hırsız zanlıları, korku saçmaya devam ediyor. Önü kesilemeyen hırsızlar bu kez de Öğretmenler Sitesi’ni hedef aldı.

27 Ağustos 2014 Saat: 13:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.763 kez okunmuştur

Kandıra’da hırsız kâbusu bitmek bilmiyor
Kandıra’da hırsız kâbusu bitmek bilmiyor
Kandıra halkı yaklaşık iki aydır tedirgin bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Akdurak Mahallesi sakinlerinin Ramazan ayı boyunca yaşadığı hırsızlık vakaları, azalmadan devam ediyor. Genel olarak vatandaşın evde olmadığı bir zamanı kollayıp evin arka cephesinden merdiven yardımıyla eve giren hırsız zanlıları vatandaşın kabusu oluyor. Kandıra Kaymakamlığı’nın uzun uğraşları ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ciddi güvenlik önlemlerine rağmen engel tanımayan hırsız zanlıları vatandaşlara korku saçmaya devam ediyor.
MADDİ KAYIP Akdurak Mahallesi sakinlerinden Fikri Varol’un yetkililere yazmış olduğu dilekçelere cevap veren Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, bölgede devriye ekiplerinin arttırıldığını ve şüpheli şahıs tespitine ağırlık verdiklerini ifade etmişti. Fakat buna rağmen önceki akşam Öğretmenler Sitesi’nde ki bir apartmanın 1’inci ve 4’üncü katına yine hırsız girdi. Maddi kaybın oldukça yüksek olduğu bu soygun artık vatandaşa illallah ettirdi. Hırsızların bir an önce bulunmasını talep eden vatandaş, artık caydırıcı cezalar verilmesi için yetkililere sesleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑