Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kandıra’da Gençlere Yeni Bir Spor Anlayışı

Kandıra bölgesinde bulunan gençlerimizin sportif aletleri olan iştiraklerini artırıp geliştirmek için Akçakocabey Spor Kulübü’nden yeni bir spor anlayışı gelişti.

13 Mart 2019 Saat: 20:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.313 kez okunmuştur

Kandıra’da Gençlere Yeni Bir Spor Anlayışı
Kandıra’da Gençlere Yeni Bir Spor Anlayışı

2017 yılında Kandıra muhtarları tarafından kurulan Akçakocabey Spor kulübünde yönetim değişti. Yapılan genel kurul da Başkanlığı ISU şube Müdürü Hakan Kocatürk gelirken, yardımcılığını Kandıra gençlik ve Spor ilçe müdürü İlhan Şerif Aykaç üstlendi. Yönetim kurulu ise bürokratlardan oluşuyor. Yönetimde Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü ihsan Özkan, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Şube Müdürü Numan Balaban, Büyükşehir Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, Kandıra Belediyesİ İmar Müdürü Çetin Düzgün ve ISU Teknik Şefi İhlas İlteriş Demir yer alıyor. Yönetimimizin diğer kademelerinde ise çok sayıda muhtar ve bölge esnafı bulunmaktadır.

YÖNETİCİLERİMİZ BRANŞLARINDA UZMAN

Kulüp Başkanı” Hakan Kocatürk bürokratlardan oluşan güçlü bir yönetimle yola çıkıyoruz. Yöneticilerimizin her biri alanında uzman ve tecrübeli kişiler bu tecrübelerinden spor alanında da yararlanmak istiyoruz. Toplam sayısı 104 olan sporcularımız Kick Boks ve Bocce branşlarında yarışmalara hazırlanıyor ülkemizden Milli Sporcular yetiştirilmesi gibi önemli bir vizyona sahibiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

KÖYLERDEKİ ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK

Yönetim Kadrosu yaptığı konuşmada :”Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi ile ortak çalışmalar yürüterek köylerde bulunan çocuklarımızın da sporcu olarak yetişebileceği alanların oluşturulması için projeler üretiyoruz. Bölgemizde gençlerimize fayda sağlayacak bütüncül bir oluşum için gayretlerimiz sürecektir”. İfadelerine yer verdiler. Kocaeli büyükşehir belediyesi tarafından Kandıra ilçesi Karaağaç Mahallesi’ne yapılan Spor tesisleri açılışında yer alan kulüp yöneticilerime birlik ve beraberlik mesajı vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑