Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra’da Gençler Hedeflerine Koşuyor

Kandıra Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen özel yetenek spor parkurlarına hazırlık kursu antrenör Mustafa Peşmen nezaretinde tüm hızıyla devam ediyor.

6 Haziran 2024 Saat: 07:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 454 kez okunmuştur

Kandıra’da Gençler Hedeflerine Koşuyor
Kandıra’da Gençler Hedeflerine Koşuyor

Kandıra Belediyesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi önderliğinde düzenlenen özel yetenek spor parkurlarına hazırlık kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Başladığı günden beri Pomem(polis meslek eğitim merkezi) ,Afad ,Jandarma subay-astsubay ve Besyo(beden eğitimi spor yüksek okulu) olmak üzere onlarca gencin hedefine ulaşmasına vesile oldu. Geçtiğimiz günlerde 31.dönem POMEM adaylarının sınavlarına uğurlayan ve basarılı sonuçlara ulaşmasını sağlayan kurs, besyo ve jandarma astsubay özel yetenek sınavları hazırlıklarına ilçemiz spor salonunda tüm hızıyla devam ediyor.

Kandıra Belediyesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi önderliğinde gençlerimizin çevre ilçelere gidip hem maddi hem zaman harcamak yerine ilçemizde en güzel şekilde eğitim alıp sınavlarında başarılı oluyorlar. Besyo sınavı hazırlıklarının devam ettiği kursun kayıtlarıda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam etmekte.

Antrenör Mustafa Peşmen; “Başladığımız günden beri gece gündüz demeden çalıştık çalışıyoruz. Onlarca kişiyi hedefine ulaştırdık. Bu projenin paydaşları olan Belediye Başkanı Erol Ölmez, Gençlik ve Spor Müdürü Ercan Güneş ve HEM Müdürü Ayhan Kazancı beylere sporcularım adına teşekkür ederim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑