Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıra’da Fener Şenliği

Kandıra Belediyesi, Kandıra Meslek Yüksek Okulu ve Türk Hava Kurumu’nun ortaklaşa organize ettiği ’Fener Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu.

24 Mayıs 2019 Saat: 05:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.932 kez okunmuştur

Kandıra’da Fener Şenliği
Kandıra’da Fener Şenliği

Kandıra Namazgah Mesire Alanında gerçekleştiren Fener Şenliği etkinliğinde KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ve Kandıralılar, çuval yarışı ve halat çekme yarışı yaptı.

Canlı müziğinde olduğu etkinlikte, şenliğe katılanlar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan Kandıra Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çakmak, Kandıra MYO Müdürü Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, Türk Hava Kurumu (THK) Kandıra yetkilileri, öğrenciler Dilek Fenerlerini uçurarak gece gökyüzünü ışıl ışıl aydınlattılar.

Kandıra Belediyesi, Türk Hava Kurumu ve KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nun organize ettiği fener şenliğine bu yıl da katılım oldukça yoğundu. Namazgah Mesire Alanında gerçekleştiren Fener Şenliği etkinliğinde binlerce fenerin aynı anda gökyüzüne bırakılması güzel bir görüntü oluşturdu ve gece aydınlandı. Öğrenciler ve Kandıra Halkı o anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler. 

Kandıra Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ümit Alnıaçık, etkinliğin diğer yıllara göre çok daha güzel ve çok daha keyifli geçtiğinin vurgusunu yaparak, Kandıra Belediyesine ve Belediye Başkanımız Adnan Turan’a programa katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu olarak Kandıra Belediyesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz çalışmalarımız devam edecek dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑