Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da esrar operasyonu

Kandıra'da aldığı bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipler esrar kullanan 5 kişi ve sattığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.708 kez okunmuştur

Kandıra'da esrar operasyonu
Kandıra'da esrar operasyonu

Kandıra’da aldığı bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipler esrar kullanan 5 kişi ve sattığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı Kandıra İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri sıkı çalışmaları ile Kandıra’da nefes aldırmıyor. Başarılı çalışmalarından bir tanesini de dün gerçekleştirdi. Gelen ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kandıra Merkez’de bulunan bir evde esrar içerken 2 üniversite öğrencisini 4 Kandıralı genci suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Dün bir ihbarı değerlendiren İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri 4 erkek 1 kız toplam beş genci ile esrar sattığı öğrenilen 1 şahıs toplam 6 kişi gözaltına alındı. Kandıra Merkez de öğrenci evinde bir araya gelen Mehmet Alper Güneş(K.M.Y.O öğrenci), M.A.Ö, K.Ö, Ferdi Yılmaz ve E.A(K.M.Y.O öğrenci) esrar kullanırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındılar. Esrar satan kişi Kandıra Esentepe Köyünden çıktı

Kandıra’nın Esentepe köyü erikli mahallesinde esrar sattığı iddia edilen Hakan Kaya(25), evine baskın düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş şube ekipleri evde 3 buçuk kilo civarında esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen şahıslardan M.A.Ö, E.A ve K.Ö ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken Mehmet Alper Güneş(öğrenci), Ferdi Yılmaz ve esrar sattığı iddia edilen Hakan Kaya çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑