Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da emekli olan 31 personele vefa yemeği

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan belediyede uzun yıllar hizmet vermelerinin ardından emekliye ayrılan personeli ile teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

28 Ekim 2023 Saat: 09:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.600 kez okunmuştur

Kandıra’da emekli olan 31 personele vefa yemeği
Kandıra’da emekli olan 31 personele vefa yemeği

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan emekli olan 31 personeli ile teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemeğin ardından Başkan Turan tarafından emekli personele teşekkür plaketi ve bir takım hediyeler verildi.

Teşekkür yemeğine emekli personelin yanı sıra belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Emekli olan personel Başkan Turan’a bu güzel jesti için teşekkürlerini iletti. Yemek bir süre sohbet ve ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

“HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”
Yemekte kısa bir konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Biz sizden razıydık. Allah da razı olsun” diyerek başladığı konuşmasında, “Hem ilçemize, hem ilimize, hem ülkemize emeğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Gecenizi gündüzünüze kattınız. Emek sarf ettiniz, yeri geldi belki çoluğunuzdan çocuğunuzdan feragat ettiniz belediye işine koştunuz. Belki canınızı hiçe saydınız hepinizden Allah razı olsun” dedi.

“HER ZAMAN GURUR DUYACAĞIM”
“Benim için hayatımda iki arkadaşlık var birisi askerlik birisi iş arkadaşlığı” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Turan sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Böylesine güzel ve büyük bir ailenin belediye başkanı olmaktan her zaman gurur duyacağım. Sevdamız Kandıra için aşkla, gecesini gündüzüne katarak çalışan ve hizmetlerini tamamlayarak emekli olan cefakar personellerimize plaketlerini ve hediyelerini takdim ettik. Rabbim razı olsun. Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk sizlerin olsun” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑