Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’da Eğitim ve Öğretim zili çaldı

Kandıra 2012–2013 Eğitim ve Öğretim yılı ilköğretim haftası, Kandıra Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi

13 Eylül 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.969 kez okunmuştur

Kandıra’da Eğitim ve Öğretim zili çaldı
Kandıra’da Eğitim ve Öğretim zili çaldı
Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcı nedeniyle, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen ilköğretim haftası, ilçe Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşti. 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle yapılan ziyaretler çerçevesinde, Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okul Müdürü Necati Duyar, Akçakoca İlköğretim Okulu müdürü Halil Olgaç, Kaymakam Oktay Erdoğan, eşi Şule Erdoğan ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, hep birlikte sınıf öğretmenleri ve öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti.
Yetkililer, 2012–2013 Eğitim ve Öğretim yılında Akçakoca İlköğretim Okulu’nun yıkılarak yenisinin yapılacak olmasından dolayı Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu ile birleşerek eğitimlerini birlikte sürdüreceklerini söyledi.
2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı hakkında bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Erdoğan:“2012–2013 Eğitim ve Öğretim yılının ülkemiz, ilçemiz için hayırlı olsun. Bütün gücümüzü çocuklarımızın eğitimi için seferber etmeliyiz. En değerli varlıklar olarak belirttiğimiz çocuklarımızın emsalleri ile yarışacak nitelikte. Öğretmenlerin öğrencileri özgür bireyler olarak görmeleri ve kabiliyetleri ne ise o doğrultuda eğitmenin yolunu seçmelerini, yasaklarla değil, özgür ve başarılı olmaları için çabalayın” dedi.
Gerçekleşen törenin ardından Kaymakam Erdoğanve beraberindekiler Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu öğrencilerinin sınıflarını ziyaret etti. Kaymakam Erdoğan öğrencilerle bir süre sohbet etti. Tasvire Hurşit Güneş İlköğretim Okulu çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑