Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'da Eğitim törenle başladı

Kandıra 2008–2009 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlam!a Programı Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı.

11 Mayıs 2009 Saat: 19:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.494 kez okunmuştur

Kandıra'da Eğitim törenle başladı
Kandıra'da Eğitim törenle başladı

Kandıra 2008–2009 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlam!a Programı Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı.

 

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcı nedeniyle,  Kandıra Akçakoca İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen, okul Müdürü Şeref Ersoy’un ev sahipliği yaptığı törene Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Kandıra Milli Eğitim Müdür Vekili Hayri Kır, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Türkmen, Kandıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, özel Kandıra Çağdaş Bilimler Dershanesi Müdürü Selahattin Akcan yanı sıra merkez ilköğretim okullarının müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda veli katıldı.

                                  

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan Akçakoca İlköğretim Okulu Müdürü Şeref Ersoy,” Okulumuz 1928 yılından bu yıla kadar kandıra ilçemize hizmet vermektedir.2008–2009 Eğitim ve Öğretim yılında Okulumuz 3 yönetici, 13 sınıf, 15 branş öğretmeni, 1 anasınıfı, 1 formatör, 1 rehber öğretmen, 1 usta öğretici, 1 kadrolu hizmetli, anasınıfı için tuttuğumuz 2 hizmetli olmak üzere 38 personel, 25 derslik sınıflarda 663 öğrencimizle eğitim öğretim yılına başlamış bulunuyoruz. 2007–2008 Eğitim ve Öğretim yılında önceki yılda olduğu gibi 21 öğrencimiz Fen a öğretmen ve Anadolu Liselerine kayıt hakkı elde etmiştir. Eğitim Öğretim yılının ülkemiz, Kandıra’mız için başarılı geçmesi dileği ile saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal tüm öğretmenlerimiz kendilerine teslim edilen bu kıymetli öğrencileri Atatür ilke ve inkilaplarına sahip eğitim verebileceklerine eminim.

Akçakoca İlköğretim Okulu tamamen yıkılarak 2009 yılında yeni bir okul inşa edileceği müjdesini veren ilçe Kaymakamı sözlerini şöyle tamamladı: Ülkenin zenginleşmesi için eğitime ihtiyaç var, çevrede bir sürü zengin olup başkalarının yardımıyla ayakta durmaya çalışan ülkeler var biz onlar gibi olmayalım. Akçakoca İlköğretim Okulunda OKS kandıra birincisi olan Kadir Balık Sakarya Fen Lisesini kazanan Balık’a başarısından dolayı Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal hediyesini verdi.

                                

Kandıra Milli Eğitim Müdürü İdris Polat’ın tayinin çıkması nedeniyle Kandıra Milli Eğitim Müdürlüğü’nü vekâleten yürüten Hayri Kır “İlçemizde öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerimizin kalpleri aynı heyecanla çarpmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle 2008–2009 yılı daha başarılı ilçe olabilmek için tüm Milli Eğitim camiası olarak özverili çalışmalar, eğitim seviyesini en üst düzeye taşıyacağız “dedi.

Öğrencilerin birbirilerinden güzel şiirlerinin ardından, bu yıl birinci sınıfa başlayan minik öğrencilerin “dedikodu” isimli monolog gösterisiyle son buldu.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑