Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıra’da doktor krizi büyüyor

Kandıra Devlet Hastanesi’nde uzun süredir çözülemeyen doktor sıkıntısı her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Çocuk doktorunun istifası ile Kandıra Devlet Hastanesi’nde 5 uzman doktor açığı oluştu.

22 Kasım 2012 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 19.975 kez okunmuştur

Kandıra’da doktor krizi büyüyor
Kandıra’da doktor krizi büyüyor
Kandıra Devlet Hastanesi, doktor açığına bir türlü çözüm bulamıyor. Dahiliye doktorlarının gelmemesi vatandaşı bezdirirken, çocuk doktorunun istifasıyla hastane bir doktorunu daha kaybetti. Hastanenin çocuk doktoru Nazan Abak önceki gün görevinden istifa ederek özel bir hastaneye transfer oldu. Kandıra Devlet Hastanesi’nde uzman doktor sıkıntısı 1 yıldan beri devam ediyor.
5 UZMAN DOKTOR YOK Kandıra Devlet Hastanesi’ne tedavi için gelen hastalar yollarda rezil oluyor. Kandıra Devlet Hastanesi’nde 1yıldan beri dahiliye doktoru sıkıntısı sürüp gidiyor. Bunun yanında, 10 aydan beri ise göğüs hastalıkları, enfeksiyon ve anestezi uzmanları da bulunmadığı biliniyor. Çocuk doktoru Nazan Abak görevinden istifa etti. Bu şekilde Kandıra Devlet Hastanesi’nde 5 uzman doktor açığı oluştu. Buna rağmen idarecilerin ve siyasetçilerin hiçbir adım atmaması Kandıra halkını iyiden iyiye kızdırıyor.
IŞIK SÖZÜNDE DURMADI Hastanede uzman doktor sayısının az oluşu, dahiliye doktorunun olmayışı, hastanenin gelirlerinin her geçen gün düşmesi ve vatandaşların mecburen İzmit’teki hastanelere gitmeleri tepkilere neden oluyor. AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın aylar önce 5 uzman doktor geliyor sözünün boş çıkması, ilçe teşkilatının bu sorunu görmezden gelmesi, çözüm için adım atılmaması tepki topluyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑