Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıra’da dev turnuva başladı

Genç Kandıralılar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8’si organize edilen Köyler arası futbol turnuvası büyük heyecan ve yoğun katılım ile başladı.

14 Aralık 2022 Saat: 03:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.739 kez okunmuştur

Kandıra’da dev turnuva başladı
Kandıra’da dev turnuva başladı

Dereceye girenlere özel ödüllerin verileceği ligde şampiyon olan takıma el ile yapılmış Kandıra özel kupa verilecek. Geçen yıl 7.si düzenlenen halı saha liginin şampiyonu Akıncı F.K. takımı olmuştu. Bu yıl 8. si düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında 10 takım mücadele edecek. Ahmethacılar, Akçaova, Akıncı, Avlanlı, Boşnaklar, Çalyer, Kandıra Birlik, Kocakaymaz, Nebihoca ve Yusufça köyleri 9 hafta sürecek lig usulü turnuvada boy gösterecekler. Büyük çekişmelere sahne olacak olan Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda dereceye diren takımlara özel ödüllerde verilecek.

TURNUVAYA BÜYÜK İLGİ
Turnuva açılışına İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Nejat Çakır, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Ergün, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Erenkaya, Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu Başkanı Şükrü Başaran, Önceki Dönem İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Ahmethacılar Köyü Dernek Başkanı Engin Tümer, Teksen Köyü Dernek Başkanı Soner Yağız, Safalı Köyü Dernek Başkanı Okay Belhan, TAVDER başkanı Cesur Caner Öztürk, Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi, Biz bize İzmitliler Dernek Başkanı Kadir Yılmaz, Deliveli Köyü Dernek Başkanı Kadir Özdemir ve Çınarlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Karnıaçık katılım gösterdi.

HERKESİ DAVET ETTİ
Turnuvanın uzun fikstürü Hakem Turgay Dönmez yönetiminde Ahmethacılar F.K. ile Avlanlı 1921 maçı ile başladı. İki takım da dostluk havasının hakim olduğu maç ile misafirlere keyifli anlar yaşattılar.

Kandıranın birçok köyünden katılım sağlayan misafirler için futbol dolu bir açılış oldu. Dernek Başkanı Nurullah Özer 9 hafta boyunca her pazar günü 16.00’de başlayacak turnuva maçlarına tüm kent halkını davet etti. Genç Kandıralılar Dernek Başkanı Nurullah Özer” Bizim önceliğimiz köyler arasındaki dostluğu kardeşliği pekiştirmek olduğu için bu futbol turnuvasını geleneksel hale getirdik. Turnuvaya takılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑