Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra’da deniz sapsarı oldu

Kandıra, Kefken ve Kurtyeri Köylerinin sınırları içerisinde bulunan Kumcağız Plajı’nda yağmurun yağmasıyla birlikte denizin rengi sapsarı oldu

30 Haziran 2012 Saat: 01:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.861 kez okunmuştur

Kandıra’da deniz sapsarı oldu
Kandıra’da deniz sapsarı oldu
Kavurucu sıcakların başladığı şu günlerde herkes Kandıra sahillerine akın ediyor. Fakat Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünü öncülüğünde müteahhit firmalar Kandıra sahillerinde ki çalışmalarını tam hızıyla yürütüyor. Bu durum hem tatilcilerin keyfini bozuyor hem de işletmecilerin.
DENİZ SAPSARI OLDU Kandıra’nın en gözde plajlarından biri olan Kumcağız’da önceki gün yağan yağmur sonrasında adeta denizin rengi değişti. Tatil için gelen vatandaşlar bulanmış denizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bunun nedeninin ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün Kumcağız’da yapmış olduğu alt yapı çalışması olduğu iddia ediliyor.
YAĞMUR SUYU DENİZİ BULANDIRDI Kumcağız sahiline İSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağmur suyu kanalı çok sayıda yazlıkçı ve çevre halkı tarafından tepkilere neden olmuştu. İlk yağmurda da Kumcağız Plajı adeta dere rengini aldı. Denizin bütün gün bulanık olması tatilcilerin ve bu bölge de bulunan çok sayıda yazlıkçının tepkilerine neden oldu.
KANDIRA SAHİLLERİ ÇEKİLİR GİBİ DEĞİL Kandıra Kumcağız yolları çok ama çok bozuk. Deniz yağan yağmur sonrası adeta bulandı, kanalizasyon sızıntıları denize ulaştı, plajlar yosunlarla doldu. Tün bunlar vatandaşı çileden çıkarttı. Kumcağız sakinleri ise tozdan topraktan rahatsız. Sizin anlayacağınız Kandıra Sahilleri bu sene çekilir gibi değil.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑