Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra’da çocukların 23 Nisan heyecanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yıl dönümü Kandıra’da coşkuyla kutlandı. Birbirinden güzel gösterilerini sergileyen öğrenciler, izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

23 Nisan 2014 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.970 kez okunmuştur

Kandıra’da çocukların 23 Nisan heyecanı
Kandıra’da çocukların 23 Nisan heyecanı

Kandıra’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından bayramın kutlanması için Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’ne geçildi. Yoğun bir katılımın yaşandığı programda birçok kişi salona sığamadı.
YOĞUN KATILIM Protokolde Garnizon Komutanı Murat Yaygın, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Jandarma Komutanı İlker Emirze, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Çalışkan, Askerlik Şube Müdürü Adil Emektar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nevim Genç ve İlçe Müftüsü Burhan Bilgin yer alırken, siyasi parti temsilcileri, kurum idarecileri, belediye meclis üyeleri, öğrenci ve veliler de kutlama törenini izlemek için yerlerini aldılar.
ÇOCUKLARIN BÜYÜK HEYECANI Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız’ın açılış konuşması ile başlayan program, birbirinden güzel gösteriler ile devam etti. 23 Nisan şiirleri okuyan öğrenciler salondaki herkesi etkilerken, halk oyunları ve koro gösterisi sergileyen öğrenciler de izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Öğrencilerin velileri duygu dolu anlar yaşarken, çocukların heyecanları ve mutluklarına diyecek yoktu.
HEDİYELER VERİLDİ Program bitiminde ilçe genelinde uygulanan 23 Nisan konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Şiir dalında birinci olan AKV Bağırganlı Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Kumru Kulak, ikinci olan Yusufça Şehit İrfan Yaman Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Duygu Eren, üçüncü olan Bozburun Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Emine Başaran ve resim dalında birinci olan Akçakoca İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Rabia Sena Keleş, ikinci olan Zafer İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Şüheda Tekin, üçüncü olan Bozburun İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Sümeyye Güneş’e protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi. Program burada sonlandırılırken 23 Nisan kutlamalarının farklı okullarda ve günlerde devam edeceği öğrenildi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑