Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da CHP'liler yasağı deldi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da kutlandı. Resmi törenin ardından, Kandıra CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve beraberindekiler Atatürk anıta çelenk koydu.

20 Mayıs 2013 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.025 kez okunmuştur

Kandıra’da CHP'liler yasağı deldi
Kandıra’da CHP'liler yasağı deldi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kandıra Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürlüğünün tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı. Törene Garnizon Komutanı Taner Uysal, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Çezik, İlçe Emniyet Müdürü Yücel , Askerlik Şube Başkanı Adil Emektar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Kamu Kurum ve Kuruluşlar, Sivil Toplum örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP ilçe başkanı Muzaffer Yağız ve ilçe yönetim kurulu üyeleri resmi törenin bitiminin ardından Kaymakamlık önüne gelerek Atatürk anıtına çelenk sundular. Saygı duruşu ve İstiklal marşının hep bir ağızda okudular. CHP ilçe başkanı Muzaffer Yağız, ‘’ AKP hükümeti milli bayramlarımızı bitirdi. Zaman zaman CHP Genel Başkanlığından tepki olsun diye bu tarz etkinlikler yapılması isteniyor. Bizde bu etkinlikle tavrımızı koyup tepkimizi göstermiş olduk. Gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutluyoruz. ‘’ dedi.
Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, çelenk sunması ile başlayan tören Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde devam etti. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Tayfun Eski'nin açılış konuşması ile başlayan tören, öğrencilerin gösterileri ile devam etti. 19 Mayıs şiirleri okuyan öğrenciler salondaki herkesi etkilerken, izleyiciler tarafından büyük alkış topladı.
Tayfun Eski; ”19 Mayıs; Milli Egemenlik ve Milli İradenin hâkimiyet günüdür. 19 Mayıs; Geleceğimizin teminatı olan gençliğe güven günüdür." diye konuştu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, resim,şiir, kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Garnizon Komutanı Taner Uysal, İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan tarafından verilmesiyle sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑