Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’da Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü kutlandı

Kandıra’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109'uncu yıldönümü onuruna düzenlenen programda Çanakkale şehitleri anıldı.

19 Mart 2024 Saat: 03:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 590 kez okunmuştur

Kandıra’da Çanakkale Zaferinin 109uncu yıldönümü kutlandı
Kandıra’da Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü kutlandı

Yedi düvele karşı din, vatan, millet uğruna binlerce canın tereddüt etmeden verildiği, tarihe "Çanakkale geçilmez’’ yazdırılan gün olan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109'uncu yıldönümü Kandıra’da çelenk koyma töreninin ve ardından kutlama programı gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunması ile başlayan program Turan Güneş Kültür Merkezinde istiklal marşı , Kuran-ı Kerim tilaveti, günün anlam ve önemine binaen şiirler ve gösteriler ile devam etti.

Kandıra Akçakoca Anadolu lisesi öğretmenleri tarafından düzenlenen programa Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Ali Kılıç, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökner Kayaş Zor, Kandıra Belediye Başkan Vekili İsmail Akalın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Kandıra'da şehitlerimiz büyük bir saygıyla anıldı. Turan Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen Programda,  gölge oyunu, şiir dinletisi, video slayt gösterimi, müzik dinletisi, tiyatro gösterimi sergilendi. Programda "Şehitler Günü" konulu şiir, kompoziyson ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑