Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra’da Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü kutlandı

Kandıra’da 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108'inci yıldönümü onuruna düzenlenen programda Çanakkale şehitleri anıldı.

18 Mart 2023 Saat: 18:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.444 kez okunmuştur

Kandıra’da Çanakkale Zaferinin 108inci yıldönümü kutlandı
Kandıra’da Çanakkale Zaferi'nin 108'inci yıldönümü kutlandı

Yedi düvele karşı din, vatan, millet uğruna binlerce canın tereddüt etmeden verildiği, tarihe "Çanakkale geçilmez’’ yazdırılan gün olan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 108’ıncı yıldönümü Kandıra’da çelenk koyma töreninin ve ardından kutlama programı gerçekleştirildi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunması ile başlayan program Turan Güneş Kültür Merkezinde günün anlam ve önemine binaen şiirler ve gösteriler ile devam etti. 

KATILIM YOĞUN OLDU

Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen programa Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Özgül, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Gökner Kayaş Zor, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Jandarma Komutanı Selçuk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Halil Oğlakkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Program Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Kardelen Kan'ın Kuran'ı Kerim okuması ile başladı. Çanakkale Zaferi slaytı ve düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Akçaova ilkokulu 3/C öğrencisi Rümeysa Güneş, Zafer ilkokulu öğrencisi 4/A Enes Altun, Bozburun ilkokulu 3/A öğrencisi Tunahan Tekinalp.

Seyitaliler Atatürk ortaokulu 8/A öğrencisi Kübra akkol, Bozburun ortaokulu 7/A öğrencisi Ceylin Kayan, Kandıra kız Anadolu İmam Hatip lisesi 8/B öğrencisi Ravza kılıç.

Şehit Yavuz sonat güzel mesleki ve teknik Anadolu lisesi 9/H öğrencisi Fatmanur Özaydın, Kandıra Anadolu İmam Hatip lisesi 11/B öğrencisi Emirkan Önder, Kandıra Anadolu lisesi 12 /A Kader Uzkul.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑