Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’da bir aday daha açıklandı

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Kandıra Tekstil işi ile uğraşan Ünal Kızılağıl, Saadet Partisi'nin Kandıra Belediye Başkan adayı olarak açıkladı

11 Şubat 2024 Saat: 09:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.866 kez okunmuştur

Kandıra’da bir aday daha açıklandı
Kandıra’da bir aday daha açıklandı

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, seçimde yarışacak bir başkan adayını daha açıkladı. Bugüne kadar Başiskele, Karamürsel ve Körfez Belediyesi Başkan Adayı’nı açıklayan Saadet Partisi organize edilen törenle Kandıra Belediye Başkan Adayı’nı Ünal Kızılağıl olarak açıkladı. 1985 doğumlu, iş insanı ve Kandıra’da tekstil atölyesi sahibi olan, parti kademelerinde görevler almış, evli ve dört çocuk babası olan Ünal Kızılağıl’ın adaylığının açıklandığı törende Saadet Partisi İl Başkanı Halil Kayın, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Saadet Partisi Kandıra İlçe Yöneticileri düzenlenen törene katıldı.

Kandıra’da bir aday daha açıklandı

TERCİH MİLLİ GÖRÜŞ VE DİĞERLERİ ARASINDA OLACAK
Aday tanıtım programında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Halil Kayın “Saadet Partisi demek milli görüş demek. Milli görüş demek belediyeyi kazandığımız gün Saadet Partisi rozetini çıkarıp tüm şehrin belediye başkanı olmak demektir. Tüm Kandıralıların belediye başkanı olmak demektir. Kandıra’da çiftçilerimiz mazot fiyatının ve gübre fiyatının altında eziliyor. Hayvancımızın ürettiği süt para etmiyor ve yem fiyatını karşılamıyor. Bu seçim için bir kavşaktayız, bir tercih yapacağız. Tercih milli görüş ve diğerleri arasında olacaktır. Milli görüş belediyeciliği demek dertlere derman, işsize iş ve sorunlara çözüm demek. Sorunların çözümü için milli görüşü ve Saadet Partisi’ni tercih edeceğiz” dedi.

Kandıra’da bir aday daha açıklandı

DÜNYADA LONDRA TÜRKİYE’DE KANDIRA
Başkan Adayı Ünal Kızılağıl ise yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Tarihi bir seçim 31 Mart’ta yapılacak. 31 Mart yeni bir dönemin başlangıç tarihi olmalıdır. Rantı değil insanı önceleyen bir yönetim mümkündür, insanımız da bunu hak ediyor. Temiz, güvenilir, organik gıdaya ulaşmak insan hakkı değil midir? İnsanlarımız daha iyi bir belediyeciliği hak ediyor. Biz milli görüşçüleriz, hizmeti sadece bir kesime değil toplumun tamamına götürme amacında olan insanlarız. Belediyecilik anlayışımız makyaj belediyeciliği değil, kask belediyeciliği. Dünya Londra Türkiye’de Kandıra anlayışını en güzel örneğini sergileyecek, Kandıra doğal ürünlerini tüm dünyaya tanıtacağız”

ÜNAL KIZILAĞIL KİMDİR?

Ünal Kızılağıl, 1985, Sivas doğumlu. 1996 yılında İstanbul’a gelip hayatına burada devam etti. 1999 Gölcük Depremi ile birlikte Kocaeli’nin Gebze ilçesine taşındı. 2006 yılına kadar tekstil sektöründe çalışmaya devam etti. 2007 yılları başında Kandıra’ya taşındı. Kandıra’da tekstil firmasını kurarak istihdam oluşturmaya başladı. Yatırımını Kandıra’ya yaparak istihdamın yanında çalışma arkadaşlarıyla beraber çalışan sayısını ortalama 80-100 kişiye çıkardı. Hedefini hiç durmadan daha üst seviyeye çıkarmayı düşünüyor. Kızılağıl evli, 3 erkek ve 1 kız çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑