Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra’da bir aday daha açıklandı

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, organize edilen seminer programı öncesi Başiskele ve Kandıra Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

12 Şubat 2024 Saat: 09:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.598 kez okunmuştur

Kandıra’da bir aday daha açıklandı
Kandıra’da bir aday daha açıklandı

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz da bu çalışmalar kapsamında seminer düzenledi. İzmit Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'ndeki parti içi seminerde Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman konuşmacı oldu. Bugüne kadar Kocaeli Büyükşehir, Gebze, Darıca, Dilovası, Körfez, İzmit, Karamürsel Belediye Başkan Adayları'nı ilan eden Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı seminer öncesi Başiskele Belediye Başkan Adayı Alper Gülebaş ile Kandıra Belediye Başkan Adayı Tugay Kazak'ı açıkladı.

KOCAELİ'NİN KAYNAĞINI KOCAELİ'YE HARCAYACAĞIZ
Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Ender Oğuz ev sahibi olduğu programdaki konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Salondaki doluluğu görünce Allah'ın izniyle bize görev verilecek ve Kocaeli'nin makûs tarihini değiştireceğiz. Kocaeli sanayisi, limanları ve Avrupa ile Asya'yı bağlayan bir kent. Ayrıca bu kent ülke gayrisafi milli hasılanın büyük bölümüne katkıyı sağlayan bir kent. Kocaeli üstündeki ölü toprağı kaldıracak, Kocaeli'nin kaynağını Kocaeli'ye harcayacağız. Adaylarımızla kent yönetimini ele alacağız.

TÜRK VATANDAŞLARINA AYRIMCILIK YAPIYORUZ
Kaynakları israf etmeyeceğiz. Kaynaklar emanet, kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Belediyenin hiç bir kaynağından sığınmacılar yararlanamayacak. Ruhsatsız sığınmacı işletmeleri kapatılacak ve ruhsatlı olanlara sıkı denetimler yapılacak. Belediye sosyal tesislerinden sadece birinden sığınmacılar yararlanabilir. Bize 'Ayrımcılık yapıyorsunuz' diyorlar evet biz Türk vatandaşlarına bedeli ne olursa olsun ayrımcılık yapacağız"

ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman parti içi, parti üyelerine verdiği seminer öncesi yaptığı konuşmada "Genel merkezimiz adına Ender başkanımıza bu çalışmaları sebebiyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Yaman, Zafer Partisi'nin yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağına olan inancını ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman seminer öncesi başkan adayları ve il başkanı ile birlikte fotoğraf çektirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑