Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kandıra'da baz istasyonu tepkisi

Kandıra Aydınlık Mahallesi sakinleri Prof. Nihat Erim Caddesi'nde Hacı Rüstem Seymen'e ait arsada baz istasyonu kurulmasına tepki göstererek slogan attı. Polisi...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.611 kez okunmuştur

Kandıra'da baz istasyonu tepkisi
Kandıra'da baz istasyonu tepkisi

Kandıra Aydınlık Mahallesi sakinleri Prof. Nihat Erim Caddesi'nde Hacı Rüstem Seymen'e ait arsada baz istasyonu kurulmasına tepki göstererek slogan attı. Polisin müdahale etmesi ile olaylar sakinleşti.

 

GEÇTİĞİMİZ günlerde Kandıra Aydınlık Mahallesi sakinleri, Prof. Nihat Erim Caddesi'nde Hacı Rüstem Seymen'e ait binanın çatı katına Vodafone GSM Şirketi tarafından konulan baz istasyonunu kaldırtmak için imza toplamış ve Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal'a sunmuşlardı.

 

SLOGAN ATTILAR

Dilekçe verilmesineden bu güne kadar geçen zaman zarfında bir gelişme olmaması üzerine Aydınlık Mahallesi sakinleri ve mahalle muhtarı baz istasyonunun kaldırılması için yeniden tepki gösterdiler. Toplanan mahalleliler baz istasyonunu kurdurmamak için ellerinden gelen herşeyi yapmaya kararlı olduklarını belirtiler. Toplanan mahalleliler, ""Buraya baz istasyonu kurulmasın"" diye solagan atınca olay yerine polis ekipleri geldi.

 

GÖREVE ÇAĞIRDILAR

Mahalle halkı, baz istasyonunu istemediklerini, bu yönde tepkilerinin olduğunu belirtmek için baz istasyonunun olduğu Hacı Rüstem Seymen'in binasının önünde toplanarak protesto gösterisinde bulundular. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polis ekipleri baz istasyonunu kuran kişilerle, olayın büyümemesi için devreye girerek mahalle halkını sakinleştirdi. Baz istasyonunun sağlık açısından bir çok zararı olduğunu ve bunun mahallenin içine kurulmasından kaygılandıklarını ve korktuklarını belirten mahalle halkı yetkilileri göreve çağırdıklarını duyurdular.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑