Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kandıra'da bayram havası

İlçenin sevilen isimlerinden Sevim Deren'in organize ettiği ve birçok köyden öğrencinin katıldığı Çevre ve Çocuk Şenliği, Kandıra'da adeta bayram havası estirdi...

11 Mayıs 2009 Saat: 02:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.793 kez okunmuştur

Kandıra'da bayram havası
Kandıra'da bayram havası

İlçenin sevilen isimlerinden Sevim Deren'in organize ettiği ve birçok köyden öğrencinin katıldığı Çevre ve Çocuk Şenliği, Kandıra'da adeta bayram havası estirdi

  

 

ÇOCUKLARA yönelik etkinlikleriyle adından sıkça söz ettiren ve her yıl yüzlerce çocuğu eğlenceli aktivitelerle tanıştıran Kandıra Çağdaş Bilimleri Destekleme ve Koruma Derneği Başkanı Sevim Deren, bu sefer de güzel bir şenliğe imza attı. Namazgah Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen ve Akçakoca,Teksen, Safalı, Kırkarmut, Bağırganlı, Mehmet Akif, Zafer ve Eğercili İlköğretim okullarının katıldığı Çevre ve Çocuk Şenliği, Kandıra'yı adeta karnaval yerine çevirdi.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren’in ev sahipliği yaptığı şölene Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren KMYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Efnan Dervişoğlu Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal’ın eşi Hanife Erkal CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve Kandıra merkez ve köylerinden gelen öğrenciler öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.

 

2 BİN KİŞİ KATILDI

Şenliğe katılanlar, Atatürk Anıtı biraraya gelerek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Bandosu'nun çaldığı parçalar eşliğinde Namazgah mevkiine yürüdü. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı şenlikte öğrenciler son derece güzel gösteriler sundu. Çocuklar en büyük ilgiyi palyaçolara gösterirken, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin'in özel olarak getirdiği grup, katılımcılara ve öğrencilere neşeli dakikalar yaşattı.

  

SÜRPRİZ PASTA

Kandıra Belediyesi de çocukları bu mutlu günlerinde unutmadı ve kendileri için özel bir pasta yaptırdı. Belediye Başkanı Mustafa Öğren, Sevim Deren ve bir grup çocuk, dev pastayı kesti. Pastayla birlikte 600'er dondurma ve yoğurt dağıtıldı.

Sevim ablalarına teşekkür eden çocuklar, her yıl düzenlediği etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Kuşkusuz şenliğin en mutlu ismi olan Sevim Deren de, “Çocuklarımız geleceğin yöneticileri olacak. Elimden geldiğince, çocuklarımıza sonuna kadar destek vereceğim. Derneğimizin bu tür etkinlikleri sürecek” dedi.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑