Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kandıra’da Ağrı Polikliniği açıldı

Kandıra Devlet Hastanesi’nde uzun zamandır açılması beklenen Ağrı ve Reanimasyon Polikliniği nihayet açıldı. Poliklinik Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri hizmet veriyor.

11 Ocak 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.681 kez okunmuştur

Kandıra’da Ağrı Polikliniği açıldı
Kandıra’da Ağrı Polikliniği açıldı
İl genelinde çoğu hastanede bulunmayan Ağrı (Algoloji) Polikliniği, Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde açılarak hizmet vermeye başladı. Randevu sistemi ile hizmet veren Ağrı Polikliniği, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün hasta kabul ediyor. Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Muhanne Bereketoğlu, baş ağrısından bel ağrısına, kanser ağrılarından eklem ağrılarına kadar tüm ağrılara anestezi ve enjeksiyon yöntemiyle tedavi uyguluyor.
KANDIRA AĞRILARDAN KURTULUYOR Ağrı ünitesinde bakılan başlıca hastalık grupları baş ve yüz ağrıları, boyun, omuz-kol ağrıları, sırt ve gögüs ağrıları, karın ve kasık ağrıları, bel ve bacak ağrıları, damar tıkanıklığına bağlı ağrılar, şeker hastalığına bağlı nöropatik ağrılar, zona hastalığına bağlı gelişen nevraljik ağrılar, fantom ağrıları, sempatik sinir sistemi hastalıkları, kanser ağrıları ve nedeni bilinmeyen ağrıların artık Kandıra Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapılıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑