Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıra’da ‘AB Comenius Projeleri’ toplantısı yapıldı

Yusufça Şehit İrfan Yaman İlkokulu, Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı projesi kapsamında Fransa, İspanya ve İngiltere temsilcileriyle Kandıra’da toplantı yaptı

20 Ocak 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.702 kez okunmuştur

Kandıra’da ‘AB Comenius Projeleri’ toplantısı yapıldı
Kandıra’da ‘AB Comenius Projeleri’ toplantısı yapıldı
Kandıra Yusufça Şehit İrfan Yaman İlkokulu’nun ev sahipliğinde, AB Hayat Boyu Öğrenme Programı Comenius Okul Ortaklıkları 2013 teklif çağrısı dönemi kapsamında, ‘Comenius Okul Ortaklıkları Proje Hazırlık’ toplantısı yapıldı. Toplantıya Fransa’nın “Collège Elsa Trıolet” okulundan Christine Goubeault, İspanya’nın “Colegio María Inmaculada” okulundan Isabel Maria Garcıa Moreno ve İngiltere’nin “The Warriner School” okulundan ise Lesley Fletcher’in katıldı. Proje hazırlık toplantısı kapsamında yapılan çalışmada, belirlenen proje konusunun aktiviteleri, hareketlilikleri, kazanımları belirlendi. Yoğun çalışma temposu içerinde, projede görevli müdür yardımcısı Hakan Bozan ile öğretmenler Murat Öztürk ve Gönül Candan tarafından misafirlere Kandıra ve çevresini gezdirdi.
Öğrenci ve öğretmenler için projenin öneminde değinen okul müdürü Nevzat Aktaş, misafirlere pişmaniye ve Kandıra bezinden yapılmış kese hediye ettiklerini belirterek, misafirlerini ağırlama konusunda kendilerine yardımcı olan Kerpe Gökhan Otel ve çalışanlarına teşekkür etti. Misafirler, Türkiye’nin doğasına ve Kandıra’nın yoğurduna hayran kaldıklarını söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑